lördag 28 juli 2012

På plats i norr

Igår vid halv 9 på morgonen så packade vi in oss i bilen. Sanslöst vad packning för bara 2,5 person i en vecka på besök där det redan finns allt typ.
Jag körde första 35 milen, strax innan Sundsvall var det dags att äta, tanka och byta chaufför. Snacka om felval av mig att köra den första biten då skrutt sov. För sen var vår lilla 9 månaders i väldigt stort behov av underhållning. Så jag fick snällt sitta bak resten av vägen.
Men det gick faktiskt över förväntan med resan upp hit till Umeå. 8 timmar tog det bara.

Idag är dag 2 här uppe och jag har redan ätit 4 räkmackor. Hahaha! Svärmor skämmer bort mig. Har även hunnit med 2 powerwalks, så det jämnar ut sig liiiiiiiite iaf. Ska ringa till nåt gym här i närheten och kolla om vi kan komma och träna en vecka och vad det skulle kosta oss. En del gym är ju så jävla tröga så där. Det är helt omöjligt att få nåt annat alternativ än månadskort eller halvår/helår. Hatar sånt fyrkantigt tänkande.
Är så himla glad att jag äntligen får träna på min farbrors gym igen. Det är ett grymt bra gym och jag kan alltid ta med Emilija utan att nån tittar snett på mig.

Men nu ska jag ta tag i träningssituationen här uppe i norr.

Kram på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar