fredag 1 september 2017

What doesn´t kill you makes you stronger....

Äntligen en dag som jag kände mig, som vanligt! Har inte fuskat en enda gång från mitt kostschema, så det är inte pga att jag stoppat i mig massa godsaker som gett mig mer energi. Eller ja, i söndags fyllde jag ju på, men det var ju flera dagar sen. 
Men idag har verkligen känts jättebra och när allt klaffade under eftermiddagen så jag hann in till mitt kära MMA-fitnesspass, blev det pricken över i´t. 

Coach Alex hade bestämt sig för ett riktigt Grispass, det märktes redan i uppvärmningen. Det var högt tempo från start och så fortsatte det hela passet. Brottningsinspirerat pass, med egentligen ett enda syfte, att trötta ut varandra. Ingen fokus på bra teknik, utan prio var att "djura". 
Först körde jag med en jätteduktig tjej, men när vi skulle trötta ut varandra i stående brottning så var jag väldigt mycket starkare än henne och det blev mer hon som fick ta ut sig. Inget jag lägger så mycket vikt vid, nästa moment kan det vara nåt som jag är svag i och måste kämpa hårdare. Men när Alex frågade om det var nåt par som kändes ojämna så man kanske ville byta, så räckte jag upp handen. 
Fick du köra med en tjej som heter Nour, hon har kört på klubben nån månad längre än mig bara, men vi har aldrig kört i par tidigare. Hon har kört en hel del brottning och det märktes. Dels är hon en bra bit kortare än mig, så hennes axlar var i min brösthöjd. Sen har en riktigt bra teknik, men låg tyngdpunkt och sist min inte minst, så är hon stark som en oxe. Jag trodde på riktigt jag skulle svimma så jävla jobbigt det var. Att ha ett hårt tryck på bröstet samtidigt som man tar i allt vad man har, det är så sjukt jobbigt. Jag beundrar verkligen brottare som tränar så jämt. De få gånger jag testat på brottning så är det just det där trycket över bröst/lungor som är riktigt obehagligt. Får nästan panik när det känns som man inte får luft. Men det är absolut en vanesak, så det går att träna upp. 
Nour var grym och även om hon tröttade ut mig nåt fruktansvärt så var jag så jäkla glad efteråt, tackade henne och berömde henne flera gånger. Det är ju exakt det där jag ville, få ta ut mig riktigt ordentligt. 

Som belöning skippade jag kycklingen och köpte mig en kebabsallad till middag. Resten av familjen åt hamburgare. Är riktigt nöjd med mig själv att jag inte föll för lockelsen och köpte hamburgare jag med. Nu är ju inte kebabsallad direkt jättenyttigt, men den rymdes absolut gott och väl i dagens kaloriintag. Jag räknar inte exakt mängd kalorier, men jag har rätt bra koll på hur många gram av saker och ting som blir "lagom" för mig just nu. Blev nyfiken så jag räknade ut hur mycket jag hade ätit fram till kebabsalladen och det var ca 800 kcal. Så jag kunde gott och väl äta min kebabsallad utan att känna att jag "fuskat". 

Jag börjar äntligen se resultat i spegeln, inte ens hjärnspökena kan få mig att inte se. Min midja är tillbaka och jag är inte alls lika pluffsig som förut. Har fått flera kommentarer på jobbet också och det gör mig så jäkla peppad. Det är så himla mycket värt att få höra att det syns att jag blivit smalare, det gör kampen så otroligt mycket lättare. Säkert är det här en bidragande faktor till mitt goda humör idag. Så tack alla ni som tar er tiden och faktiskt ger mig en komplimang, det betyder så mycket. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar