måndag 12 juli 2010

Känner mig så himla svullen

Sitter på balkongen i sportbh och bikinitrosor, med en flaska iskallt vatten och datorn i knät. Precis hemkommen från en kvällspromenad på nästan 1 timme. Ångest är bara förnamnet...
Jag började andas tungt redan i hissen kändes det som. Ringde Humsilove och upptäckte att jag flåsade mer än vad jag pratade.
Jag är så UR form som man kan bli. Ok, semester i all ära. Men det här är galet.
Vågar inte ställa mig på vågen, det kommer va kaos kaos kaos.
Om några veckor ska jag till mödravårdcentralen på nåt samtal och då är det vägning och mätning. Fy fan säger jag bara.

Magen putar och jag vet inte om det är den lilla saken där inne som gör att det putar eller om det är den obefintliga träningen de senaste veckorna eller maten som inte alls varit nå strikt. Putar gör den iaf. Jag hoppas ju självklart att det är den lilla saken där inne som är orsaken men är rädd att så inte är fallet.

Läste mig till att jag har 50% mer blod i kroppen nu och det kan ju också ha en liten del i att jag känner mig så jävla svullen.

Men jag har ångest, är skiträdd att bli en fet ful äcklig gravid kärring med flottigt hår och grå hy. Det vill jag verkligen inte.
Så nu måste jag verkligen försöka passa på att äta nyttigt och röra på mig mycket. Nu när jag inte har nåt sjukt begär efter nåt speciellt i matväg och nu innan jag blir ett sånt där gravidmonster med en jordglob på framsidan.
Men det är svårt, det är så sjukt svårt. Ena stunden kan jag inte äta för jag mår så jävla illa och i nästa stund är jag vrålhungrig och passar då på att äta massor när jag väl kan äta. Eeeeh, var står den taktiken i kostboken???

Aja, bla bla bla... Kommer hem från semestern och bara gnäller. Den är fin :)

Jag hade det underbart på min resa, skriver förmodligen nåt inlägg om den lite senare. Delar numera hem med Damir och det känns helt overkligen bra. Han är bäst. Jag kommer på mig själv att fundera på hur fan jag lyckades fånga honom.


Må bäst!

Puss och kärlek

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar