söndag 12 april 2015

En söndag med vänner ♥

Äntligen hade vi lyckats få till en träff jag, Emma och Marie med alla barn. Äntligen! Så efter frukost packade jag och Emilija in oss i bilen och for mot sthlm. Först ett litet pitstop i Sköndal för att kolla en vagn som jag hittat i en annons på blocket.
Vagn med liggdel, sittdel, babyskydd, adapter för att sätta fast babyskyddet direkt på vagnen, adapter att sätta babyskyddet i bilen, åkpåse, regnskydd, hjulskydd, ståbräda, skötväska.... För 2000kr!!!!
Det känns verkligen som ett fynd så om nån vet med sig att det inte är det så vara bara tyst, så jag får fortsätta tro att jag fyndat idag :) :)

Sen fortsatte vi mot Gustavsberg till Emma, Andreas och Nisse. Även Marie och barnen var på plats. Det har verkligen varit en dag med bus, stoj, tjo och tjim. Emilija var helt slut när vi kom hem nu ikväll. Men vilken härlig dag vi haft!





Nu har jag landat i soffan här hemma och precis mumsat i mig vindruvor och cocos. Hittade cocosnöt för 10kr/st på Willys. Så himla gott! Damir fick dock hjälpa mig med själva öppnandet av nöten. Han fick kämpa rätt rejält och frågade upprepade gånger vad f'n jag köpt en cocosnöt för. Men när det väl var delad och han smakade så blev han tyst. Det är så sjukt gott att sitta och mumsa på. Jag tycker saften smakar blä, så den hällde vi bara ut men själva frukten är riktigt gott.

Favoritbyxorna är som ni ser på och stödstrumporna likså, haha. Men nu blir det sängen, en helt fullsmäckad vecka väntar.

Sov gott mina vänner ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar