söndag 26 april 2015

Flytthelg 1 av 2

Ja nu var det ett tag sen jag skrev men den här veckan har verkligen varit en kaosvecka. Massa jobb, packning av grejer här i lägenheten som sen ska packas upp i nya lägenheten. Jobbresa till Malmö, en treåring och en gravidmage räcker gott och väl för att man ska känna sig utpumpad.

Pappa har hjälpt oss med flytten i helgen, alla stora grejer förutom soffan och sängarna är på plats nu. Det är så frustrerade att inte kunna hjälpa till med bärandet själv, men det är bara bita ihop. Jag känner ju direkt när jag tar i lite för mycket, kroppen är jäkla snabb att meddela om det inte är ok.
Källaren är helt tömd den också, fy faaaaaaan vad saker man har egentligen. Hur mycket barnkläder som helst, alltså kartongvis. Tyvärr fanns det inga hyllor på nya stället så allt står bara huller om buller på golvet i förrådet nu. Jag vill har ordning i mitt förråd, så hyllor måste införskaffas inom kort så man kan se vad man ha där inne. Men vågar inte säga nåt till Damir än eftersom det är han som måste ställa upp alla lådor på hyllorna sen :)

Ikväll kom en tjej och hämtade diskmaskinen, spisen blev såld och blir hämtad nån gång i veckan. Hissen är paj idag annars hade de hämtat den ikväll redan. Köksbordet blir hämtat på fredag. Det är verkligen kanon att det är så bra andrahandsmarknad på saker och ting nu för tiden.
Kommer även göra ett försök med mamma och pappas frys som tyvärr inte fick rum i det utrymmet vi hade tänkt att den skulle stå i. Frysen i köket är skitliten och kommer inte räcka till så vi vill ha ytterligare en som vi får rum med allt vi behöver. Ska kika runt lite efter nån lite mindre variant, behöver absolut inte vara en stor en.

Vilopaus efter ett rejält flyttpass igår. 

Det är verkligen jättefint i nya lägenheten, längtar så himla mycket till nästa helg då vi flyttar in helt och hållet.
Emilija har varit jätteduktig och hjälpt till så mycket hon kan. Så fort hon gjort klart nåt så säger hon att hon vill jobba mera. Haha, en bra egenskap i livet :)  Dock så har hon slocknat ovaggad både igår och idag nu. Lillskruttan ♥

Nu väntar en kortvecka på jobbet, väldans skönt förutom att man har en dag mindre på sig att hinna med allt som ska göras där. Men det brukar ordna upp sig till sist ändå. I tisdags fick jag åka finbil till Västeråskontoret, mitt livs första färd i en porsche. Lyxigt värre!

Men nä, imorn blir det bussen igen i vanlig ordning, haha inte fullt lika lyxigt. Hoppas ni haft en toppenvecka i vårvädret, massa kärlek till er ♥ ♥ ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar