onsdag 13 april 2016

Long time no...

Ibland springer liksom tiden ifrån mig lite. Som typ nu, sen det senaste inlägget för två veckor sen. Helt sjukt ju, känns det det var nyss jag skrev om komplimangen på gymmet, haha, det gäller att hänga kvar vid positiva saker eller hur :)

Jag hade ju som mål att köra riktigt strikt kostschema fram till min tjejmiddag i lördags och det lyckades jag bra med. Sen blev det då lördagen med massa gottigheter och massa gottigt vin. Massa med stor M till och med, huvudvärken på söndagsmorgonen var inte att leka med. Men det händer så sällan nu för tiden så det var det värt :)
Söndagen bjöd även på kalas, så både lite bakis och kalas la ribban för söndagens kost. Men helt ok, måndag var som vanligt igen och nu några dagar senare så känns kroppen på g igen. Vätskan har släppt och det känns som min viktnedgång är på väg åt rätt håll. Yeay :)

Träningen har gått skitbra, har ju börjat jobba igen så har fått anpassa mitt veckoschema lite. Jag och Damir brukar träna tillsammans på lördagar men vi har bestämt oss för att ha en dag tillsammans utan träning, bara vara. Sen ligger min fredagsträning lite pyrt till de dagar jag jobbar för då ska ju Damir iväg till gymmet när jag kommer hem från jobbet och vill jag då träna efter det så är det runt 20-21 på kvällen i sånna fall. Lite väl sent för en fredagskväll. Så min jobbfredag tänker jag träna innan jobbet, tidigt som tusan men då får man det gjort direkt och kan njuta av fredagskvällen. 
Det som är surt är att jag missar det bästa MMA-Fitnesspasset på klubben dem fredagarna :( Men min lediga fredag kan jag iaf köra det passet, dock inte denna vecka då vi ska köra vår årliga släktturnering i bowling. Man kan inte få allt inte :)

Den här veckans träning:
Måndag - Hemmaträning cykel och mage
Tisdag - Shootfighting
Onsdag - Spinning
Torsdag - Ben + armar
Fredag - vila
Lördag - Boxning
Söndag - Sanda
Träningsfri lördag skrev jag precis, men boxningspasset är redan kl 10 så det räknas inte för Damir har ändå inte kommit längre än morgonkaffet då :)

Som sagt, börjat jobba har jag ju även hunnit med på de här två veckorna. Tre dagar förra veckan och två denna. De första dagarna kändes det som om jag glömt precis allt. Men redan dag tre var minnet tillbaka :) Nu har jag jobbat mina två dagar för den här veckan så fram till tisdag är det barnen som gäller ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar