onsdag 19 januari 2011

Glädjebesked

Damir har sagt rätt ofta den senaste tiden att jag ser smalare ut bakifrån. Över lår och midjan tycker han det syns mest. Eftersom jag bara kännt mit pluffsig så har jag helt ärligt bara antagit att antingen varit inbillning eller att han säger det lite för att få mig att tänka på vad jag stoppar i mig.
Jag har inte tagit illa upp och inte blivit glad, bara låtit hans kommentarer vara liksom.

Men idag på pumpen så tyckte jag själv att jag såg smalare ut i spegeln. Först tänkte jag att det säkert bara berodde på nån buckla i spegeln, men bestämde mig ändå för att det är dags att testa vågen igen.
Men när passet var slut så var omklädningsrummet överfullt och jag kände inte direkt för att stoltsera med min vikt. Så jag skippade vågen.
Däremot så tog jag fram måttbandet när jag kom hem.
Eftersom jag är skitskraj att ha blivit större så vågade jag inte mäta allt. Jag började med höger vad, för att checka läget lite. Haha, jag vet. Jag är knäpp, men jag vet hur jävla ledsen jag blir om jag skulle mäta magen och det visade sig att jag blivit större.
Så jag började med höger vad och den visade på -2 cm. Tjoho ho ho tänkte jag och fortsatte järvt med vänster arm. Den visate + - 0 och modet sjönk genast lite. Men jag bet ihop och mätte rumpan också....

-2 cm där också!!!!
Yippi!!

Jag la tillbaka måttbandet och bestämde mig för en ordentlig mätning på lördag morgon. Nu har jag mens och är lite svullen, så på lördag borde det ha lagt sig bra.
Men jag är otroligt glad över de centimeter som jag såg idag. Fan vad glad blev faktiskt. Nu går det åt rätt håll igen och jag ska faktiskt ställa mig på vågen nästa vecka tänkte jag. När det är lite mindre folk på gymmet.

På pumpen idag ökade jag på lite på ben- och bicepslåten. Ben gick bra men bickarna tog slut efter första setet. Fy fan vilken mjölksyra. Direkt! Kändes som jag inte skulle orkat att ens lyfta stången. Men lite vila gjorde susen och jag kunde iaf lyfta mina vanliga vikter. Nästa gång ska jag öka på sista setet och inte det första. Skrattade lite åt mig själv där. Men vad fan, man måste ju våga ibland.

Vikterna är ungefär samma som för 2 veckor sen. Den 4 januari hade jag:
Ben: 17 kg
Bröst: 10 kg
Rygg: 12 kg
Biceps: 7 kg
Axlar: 2 kg

idag var det:
Ben: 20 kg
Bröst: 10 kg
Rygg: 15 kg
Biceps: 7 kg (1 set på 10 kg)
Axlar: 2 kg, ökade i slutet till 5 kg på stången.

Så en liten ökning iaf och träningsvärken kommer inte vara nådig. Men nu blir det stenhårt fram till Thai.
Kör bara kör!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar