onsdag 6 oktober 2010

KockNina

Lasagne
Vi körde en rätt stor sats som räckte till 4 stora portioner till Damir och 4 lite mindre portioner till mig.

1 pkt fullkornsplattor (färska)
1 stor minikeso
2 burkar lättkesella
1000 g nötfärs (blanda gärna i lite vatten eller som vi, minigrädde)
2 burkar champinjoner eller kantareller
2 lök
2 burkar krossade tomater
1/2 tub tomatpuré

Stek köttfärsen och fräs tillsammans med lök och svampen. Blanda sen i tomater och purén. Krydda.
Blanda ihop Keso o Kesella och bred ut ett lager på plåten.
Lägg sedan 1 lager Plattor och därefter köttfärsröran ovanpå.
Upprepa sedan med Plattor och färs till önskad höjd.
Avsluta med ett lager Keso/Kesella blandning.

220 grader i 30 minuter

Lasagnen äter jag med tomat och avokado.

Smaklig måltid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar