söndag 26 juni 2011

Cashing!


Hade ju sån sjuk ångest inför denna månad när det gäller ekonomin och så. Just med tanke på att vi båda börjat på var sitt vikariat, med en lön som nästan är skrattretande. Och ingen av oss jobbar heltid heller.
Men mina underbara föräldrar ville endast ha en symbolisk summa för att vi bott där en månad. De är för söta. Jag har världens bästa föräldrar, svårslagna.
Pappa gav mig en lapp med orden "här står summan vi tycker är skälig för att ni bott och ätit här en månad". På lappen stod 10 kr. Haha, det är lagom.

Mitt hårda arbetande i maj lönade sig, fick en bra bit över 20 in på kontot. Med Damirs lön och skatteåterbärning så cashade vi in ca 40 lax denna månad. Helt sjukt nice!
Pengarna flyttas direkt över till sparkontot. Känns så skönt med en buffert om nåt skulle hända eller om vi helt enkelt får det kärvt nån månad.

Det kommer verkligen inte se likadant ut de närmaste månaderna, så det var kanon med det tillskottet på kontot.
Jag har räknat lite på om jag får föräldrapenning på min gamla lön, då kommer jag tjäna ungefär lika mycket, lite mer till och med, än vad jag gör om jag skulle jobba heltid nu. Så det är bara hålla tummarna för att försäkringskassan bedömmer som jag hoppas på.

Pengar är inte allt, men oj vad viktigt det är ändå!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar