måndag 24 augusti 2015

Aw fast jag inte workar

I fredags var en sån där underbart varm dag igen, som hela denna veckan har varit. Jäkla skönt att det blev lite sommarvärme iaf, annars hade jag blivit knäckt här fram mot hösten. Men nu kan man inte klaga, inte jag som är ledig iaf :)

Jag tog med barnen och åkte ut till Gillberga och poolen, Fia joinade oss efter lunch vilket var jättetrevligt. Emilija var lite sliten efter 3 dagar på dagis, så hon la sig i morfars säng och kollade på Netflix. Elvis var på ett strålande humör så det blev faktiskt en rejäl avkoppling den eftermiddagen. 
   
                                 
Vid 17-tiden anlända jag till kvällens Aw med kollegorna. Riktigt trevligt att träffa så många igen, även om vi var långt ifrån närheten av alla ens så var det ändå en skaplig uppslutning. Grillning och 6-kamp stod på agendan. Jag lämnade innan 6-kampen var avgjorde men vad jag förstått av det jag läst i efterhand på facebook så blev det ingen vinnare, undrar vad det kan bero på. Haha. 
Men av de grenar jag hann med innan jag åkte så gillade jag blindvolleyboll mest. Istället för nät var det en presenning vilket gjorde att man inte såg den andra planhalvan. Skitkul! Jag gillade volleyboll jättemycket när vi spelade i skolan. 

Calle som vi var hos har det så himla fint hemma och allt har han fixat själv. Imponerande!

Vår VD tog sig dit i sin Corvette och jag lyckades bli bjuden på en åktur. Jag har ju för många år sen sagt att jag en dag ska äga en Corvette och nu fick jag iaf åka med i en. Och fort som f-----n gick den också. Jag kollade aldrig hastighetsmätaren men om man frågar fjärilarna i min mage så gick det så fort att jag inte vågar skriva det här. Sjukt härlig känsla! Jag var helt lyrisk!

Igår lördag tog jag och Elvis en promenad på förmiddagen när Damir och Emilija var på gymmet. Så härligt att äntligen röra på sig igen. 
Tog vägen förbi tatueringsstudion för att konsultera lite gällande min tatuering som måste fyllas på med ett nytt födelsedatum :)
Spånade lite och nu har jag nog bilden rätt klar för mig hur jag vill att den ska se ut. Nu gäller det bara att förmedla fram det till Vlado så kanske jag kan få den gjord redan på tisdag. Hoppas på det :)

På kvällen var det dags att träffa släkten igen, ibland går det inte länge mellan gångerna och inte mig emot. Jag gillar att umgås med min släkt, vi har riktigt kul ihop. Elvis tog en liten powernap i fåtöljen, kungen ♥

Fia och jag fick inte riktigt nog av varandra under fredagen så vi bokade in oss på ett glas vin nere på byn på kvällen sen. Jättemysigt att umgås lite på tu man hand, det är så sällan man gör det nu för tiden. Ett par timmar blev det innan jag åkte hem till min lilla familj igen. 

Elvis ligger och knorrar här bredvid mig. Vi tror han har lite ont i magen och idag har han verkligen haft jättesvårt att komma till ro. Vilket resulterar i att han är jättemammig, vilket i sin tur resulterar i att jag blir lite småfrustrerad. Men får jag bara små micropauser så går det riktigt bra. Hann även med lite coreträning så jag är nöjd. Men det är bra frustrerande när ingenting man gör hjälper utan han bara fortsätter gråta. Men nu sover han iaf, så får vi se hur länge det varar. 

Ja det var min helg det, imorn är det måndag igen och Emilija är hemma med mig och Elvis. Vi har besök på BVC vid lunch så jag funderar på att ta en lunch på stan, Emilija gillar att äta ute så då kan vi ju passa på. Men vi får se hur det blir, att planera är inte min starka sida just nu. Tar dagarna som de kommer istället :)

Godnatt på er ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar