fredag 29 juli 2011

Bebisstatus vecka 28



Nu är vi inne i tredje och sista trimestern. 12 veckor kvar tills det är dags. Känner inte nån direkt skillnad denna vecka från förra. Men enligt faktasidorna är det nu det börjar hända grejer. Jag kan tydligen räkna med en viktuppgång på ca 5 kg. Magen kommer växa och pressa mot revbenen. Det har jag iofs börjar känna, bh´n känns sjukt obehaglig. Men annars så är det lindrigt än så länge.
Jag känner hennes rörelser mer tydligt nu, men annars är det ingen skillnad alls.

Ok, nu kommer lite sånna här fakta som inte så många pratar om när det gäller en graviditet. Inte har jag hört att folk snackat om det iaf.
Man får sjuka flytningar. Det känns "blött" där nere precis hela tiden.
Fram tills för nån vecka sen visste man iaf att det bara var flytningar, men nu när bäckenbottenmuskeln börjar slappa till lite så kan det även vara lite kiss. Jag kissar alltså på mig, inga mängder men nån droppe då och då. Mindre roligt alltså.
Sen har vi brösten som är stoooooora, vilket många säkert skulle tycka va jättekul. Men det blir varmt och äckligt mellan dem. De blir slappa och hängiga. Bröstvårtorna blir störra och man undrar fan hur lillen ens ska få in dem i munnen.
Där "nere" får man störra blygdisar. Trosorna sitter obehagligt tajt och man känner sig allmänt svullen där nere.

Det får räcka för denna gång, men det kommer mera...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar