tisdag 22 september 2015

Regn regn och åter regn



Så här började dagen idag, morgonmys med lillklutten medans syrran fortfarande låg och sov. Planen var att skjutsa in Emilija till dagis till 9, måla en strykning på min byrå och sen träna innan jag hämtade Emilija igen vid 14. Men saker och ting blir ju inte alltid som planerat. 
Nu är vi tillbaka i huset igen, träningen gick det lite sisådär  med. Det blev inte av helt enkelt. Elvis var inte på sitt bästa humör idag och det kändes helt onödigt att ta sig till gymmet när han är så. Man kan inte koncentrera sig alls på träningen och då kan man lika gärna skita i det så blir det ingen stress. 

Regnet gör ju inte saker och ting lättare direkt, jag verkligen hatar regn. Det är blött, det blir skitigt inne och är allmänt otrevligt. Hundpälsen luktar väldigt illa av regn, helt sjukt vilken stinkbomb hon blev här hemma. Haha, stackarn, dyngsur och luktar illa. 

Mamma och pappa har köpt en robotdammsugare och jag måste säga att jag gillar den. Här kan jag sitta och blogga medans golvet blir rent. Sjukt bra grej! Jag tycker vi ska investera i en sån hemma också, ska bara få med Damir på samma bana. 

Om en timme ska vi åka till Emilijas fotbollsträning och jag vill både hinna amma och göra min Olgaträning innan det, så det är bäst jag sätter fart med det direkt. Elvis sitter i sin babysitter framför TVn och verkar väldigt nöjd. Man får passa på:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar