fredag 9 september 2011

Bebisstatus vecka 34


Magen växer så det knakar. Som tur var känns den inte jättemycket tyngre för det. Den är liksom bara lite mer ivägen. Det som märks mest är väl att det blir "trångt" när jag sitter ner, särskilt i en soffa. Men annars känns det fortfarande väldigt bra i kroppen. Det är väl ryggen lite som värker lite mer nu än förut. Ischias på vänster sida. Men som sagt, känns ändå rätt bra i kroppen.

Hon ska väl så småningom vända sig med huvudet neråt. Det brukar tydligen ske i dessa veckor, man hittills ligger hon kors och tvärs i magen. Ena stunden känner jag fossingarna på höger sida. Nästa gång är dem neråt och sparkar. Så hon har väl helt enkelt inte lust att vända sig för att fixeras i mitt bäcken. Men gör hon det inte inom 2 veckor så blir det vändningsövningar hos barnmorskan. Så vi får väl hoppas att hon kan vara lite lydig och vända sig själv istället.

Dryga 40 dagar kvar nu. Det är ju helt galet faktiskt.
Idag tvättade jag alla tygdelar på barnvagnen, så den är redo iaf. Nästa helg bär det av till Ikea för att köpa skötbord och sängkläder. Lite handdukar och sånt där som behövs. Vill hitta nån gosig filt också. Det är sjukt underbart att shoppa minisaker :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar