torsdag 1 september 2011

Bebisstatus vecka 33


Har skrivit det förut, men fy fan vad tiden går fort hela tiden. Onsdag igen, snart har ytterligare en vecka passerat. Vecka 33... Känns helt galet att det är så kort tid kvar. Jag är fanimej en mamma snart. Känns otroligt spännande och kul. Jag är så nyfiken på hur vår lillfis ser ut.

Nu väger hon runt 2 kg, hon bygger på underhudsfett varje dag. Tydligen kan hon svettas där inne. Vi får hoppas hon inte påverkas av mina svettningar, för då är det synd om henne.
Organen är utvecklade, alla utom lungorna funkar som de ska.

Nu börjar magen sjunka ner lite. Får höra det från många och nu när jag ser bilden så ser jag att den är lite längre ner.
Men det känns ändå som det är jävligt trångt upptill av magen också. Har svårt att sitta lite framåtlutad i soffan, känns som inte lungorna får plats.
Rörelserna är jättetydliga i magen nu. Damir pratar och gosar med magen varje dag och hon svarar genom att röra på sig och buffa till honom. Det är fascinerande att se.

Och så en liten sak till........
IDAG JOBBADE JAG MIN SISTA DAG!!!!!!!!!!! Fy fasen vad skönt det känns. Ledig i minst 6 månader iaf. Åååååh, vad skönt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar