måndag 6 oktober 2014

2014 - loppens år :)

Inte tusan i min vildaste fantasi ens kunde jag för några år sen tro att jag skulle bli en tjej som deltar i massa lopp. Vilken konstig mening det blev där... Aja, ni förstår nog :)
Förra året sprang jag två lopp och tyckte det var ovanligt för att vara mig och så toppar jag det med sex lopp i år. Och inte bara vanliga lopp utan även en hinderbana i form av Tough Viking och så igår sprang jag Tjurruset som är en terrängbana. Inte mindre än fyra gånger har jag valt distansen 10km, jag Nina?!?! Haha, jag sitter här och ler när jag skriver för det är en overklig känsla.

Som en liten belöning till mig själv så beställde jag igår en pulsklocka från TomTom.
Grattis och bra jobbat Nina!!!Gårdagens Tjurrus var helt sjukt jobbigt. Jag är i sämre form än i våras och det känns verkligen. Sen var det iofs mitt livs första terränglopp men ändå, löpningen kändes jättetung mest hela tiden. Men HERRE JÖSSES vad roligt det var!!! Så sjukt jobbigt men så många skratt under ett lopp har jag aldrig varit med om förut. Spana in den här videon och se själva hur otroligt roligt det ser ut att vara ;)

Tjurruset 2014 from Micke sjöblom on Vimeo.

Så en liten sammanfattning av mitt loppår 2014...

10 maj - Tough Viking Hagaparken, 7,5km
12 maj - Vår Ruset i Västerås, 5km 
 

14 juni - Å-loppet i Eskilstuna, 10,5km

25 augusti - Blodomloppet i Västerås, 10km


 20 september - Topploppet i Hagaparken, 10km
 

5 oktober - Tjurruset i Södertälje, 10km

2 kommentarer: