tisdag 26 januari 2016

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig...

Lillklutten har feber och mår inte alls bra idag. Den planerade träningen med B.A.B.Y fick jag ställa in och istället vara hemma med Elvis. Usch vad jobbigt det är när ens små hjärtan inte mår bra :( 
Har precis lagt honom nu så håller tummarna att han somnar ett par timmar iaf. Jag tar soffan i natt så jag är på samma våning som honom, känns bättre så även om inte Elvis märker nån skillnad. 

Känns skönt att jag tog en extra sväng på motionscykeln här hemma idag. Nu blev ju det den enda träningen idag så jag är glad att jag cyklade den där halvtimmen. Annars hade det blivit två dagar på raken utan träning. 
Igår vilade jag alltså helt från träning, första träningsfria dagen sen förra helgen. 
Söndag - cykel
Måndag - rygg
Tisdag - bröst/triceps
Onsdag - cykel
Torsdag - ben
Fredag - axlar
Lördag - sprint (cykel HIIT)
Söndag - cykel (puls) 

Känns bra att vara igång igen, ska lägga in lite intervaller nån dag nu eftersom jag missade idag. 
Men jag hoppar in och tar ett cykelpass på torsdag, så nu blir det två dagar med 45 minuter spinning. Vette tusan när jag ska hinna med min styrketräning, fredag är rätt uppbokad men jag kanske kan klämma in ett pass då. Sen har jag ju helgen också. Får helt enkelt supersetta flera muskelgrupper under samma pass, då ska det nog gå :)

Viktnojan håller i sig trots att jag säger att jag egentligen inte bryr mig om vikten. Har absolut ingen aning om hur det går ihop men så är det iaf. Antar att det är så att efter som jag nu faktiskt väger mig så spelar ju vikten roll. Aja, än så länge är det helt still från i fredags så jag hoppas det händer nånting iaf de dagar jag har kvar nu till nästa vägning på fredag. På lördag ska jag ha min första "fria" dag och jag ser verkligen fram emot den. Planerar redan vad jag vill äta, haha, viktiga saker sånt där. 

Ha en bra tisdagskväll ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar