lördag 9 januari 2016

Tittut, finns det nån kvar här?

Efter en lång tid (åter igen) med skrivkramp så känner jag mig lite sugen att skriva här igen. Vilken periodare jag är. Men nu är jag som sagt sugen igen och vi får helt enkelt se hur länge det håller i sig. Igår började jag gå på kostschema och av tidigare erfarenheter så är det väldigt skönt att skriva av sig under en diet. Så dietmonster och träning lär det handla en hel del om nu ett tag framöver. Självklart mina två barn, för det vet ni väl iaf att de är två nu? Emilija har fått sällskap av Elvis som idag på dagen blir 6 månader. Helt sjukt vad det här halvåret gått fort.

Två barn och nu startar alltså min "väg tillbaka" för andra gången. Utgångsläget är ganska så exakt som efter Emilija, förutom att då var jag helt otränad medans jag denna gång tränat en del i iaf 3 månader. Men vikten och kroppsformen känns samma som då. Skulle ljuga om jag säger att det inte känns förjävligt, men det är liksom inget att göra nåt åt nu. Jag ser framåt och är jäkligt peppad att komma i form igen.
Resultatet av förra resan och som sagt är utgångsläget väldigt idag väldigt likt det för 4 år sen. 

Det är Carola på CR Fitness som satt ihop mitt kostschema och efter två dagar känns det helt ok. Det är otroligt mycket mat pga av mycket grönsaker, så vissa dagar kommer det nog till och med vara svårt att få i sig allt. Idag t ex har jag inte ätit min lunch. Men så mår jag också väldigt pyton idag, så förklaringen är enkel.
Har kissat som en kamel både igår och idag så jag antar jag har lagt på mig en hel del vätska också.
Första målet är satt och därefter kommer jag sätta upp ytterligare minst ett delmål på vägen till mitt slutmål. Om man nu kan kalla det ett slutmål för målet med den här dieten är att hitta en ny trivselvikt. Egentligen kanske jag skulle kalla det trivselform istället för det spelar faktiskt ingen roll för mig vad vågen visar så länge jag känner mig nöjd med min form.
Men så här i börjar är det lättast att gå på vikten. Dock har både måttbandet och kameran vart framme för förevigande av före-formen.

Nej men lite lagom första inlägg så här på kvällskvisten. Är otroligt sliten efter en operation som jag kan berätta mer om en annan gång. Jag hade inte räknat med en sån här hemsk smärta efter operationen, så just nu knaprar jag smärtstillande och tycker synd om mig själv. Sa till Damir att klarar jag att hålla dieten när jag mår så här så kommer jag klara den galant sen också. Dieta och tycka synd om sig själv brukar inte gå hand i hand. Inte för mig iaf, då brukar jag moffa på precis allt jag kan få tag i. Alla ursäkter är godtagna eftersom det är så synd om mig. Men icke idag inte :)

Så stay tuned för uppdateringar från mitt liv den närmaste tiden.....

2 kommentarer:

 1. I'm here! :) Tillbaka jag med hihi... Lyckades dock inte kommentera som inloggad... Nyfiken, vad är det för diet du börjat med? You GO GIRL! Puss och kram, Cc

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hello anonyma Cc ♥
   En kompis som är utbildad kostrådgivare och PT har satt ihop ett kostschema för mig med målet att gå ner 0,5 i veckan tillbaka till innangravidvikten :)

   Radera