onsdag 25 januari 2012

Vägen tillbaka

Det har ju iofs bara gått 3 dagar, men det känns jävligt bra! Jag känner mig inte så värst hungrig, bara precis innan jag får äta, men då får jag ju strax äta så det står jag ut med.

Idag kände jag dock att energin var helt borta efter halva powerwalken. Jag gick precis samma runda i samma tempo som vanligt, men det bara tog stop. Som att gå in i en vägg.
Tror det handlar om att kroppen nu bränt den där extra energin som jag fyllde på med i helgen och nu är det faktiskt så att jag ligger på minusintag varenda dag.

Så en energidryck (sockerfri såklart) innan jag drar ut får det bli. Det är ju trots allt rätt många timmar som jag inte får äta innan jag äter mitt första mål. Så nånstans ifrån måste ju energin komma.

Jag känner mig fortfarande peppad. Låg precis och sa det här hemma. Jag är peppad på att bli stark igen, få tillbaka lite kroppskontroll. Innan jag gick upp första gången så gjorde jag 100 armhävningar för att ge ett exempel. Jag vågade utmana mig kropp lite, eller iaf min tanke. Äh, vette fan hur jag ska förklara. Nu vågar jag knappt hoppa jämfota för jag tror jag ska ramla omkull typ. Aja, styrka och kroppskontroll är vad jag längtar efter. Sen såklart ska det bli jävligt nice med en lite fittare kropp.

Så imorn blir det faktiskt en vilodag från powerwalken. Ska köra ett konditionspass på kvällen så.
Mitt träningsschema är nämligen upplagt på rullande basis. Så jag har pass 1, pass 2 och pass 3 sen är det vila eller kondition innan jag får börja om på pass 1 igen. Sen får jag välja själv när jag vilar. Så en vecka kan se ut så här:
måndag pass 1
tisdag pass2
onsdag vila
torsdag pass 3
fredag kondition
lördag pass 1
söndag vila

Jag väljer helt fritt förutom att jag inte får gå på pass 1 direkt efter pass 3, utan då måste jag köra ett konditionspass eller en vilodag.

Ska jag väga på mig fredag tycker ni eller ska jag vänta till nästa fredag? Denna fredag har det ju bara gått 4 dagar, så det kanske är bättre att vänta. Lär ju få ett roligare resultet så gör mig ännu mer peppad.
Jag vill ju gärna väga mig på fredag för att se resultet redan nu, men är lite skraj att bli lite sad om jag inte gått ner nåt.

Baaah! Nu vet jag inte hur jag ska göra. Ska nog fan skicka frågan till min PT så får han säga om jag ska väga mig eller inte. Hjärnspöken kommer komma det vet jag, men kanske inte är så kul redan första veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar