lördag 10 mars 2012

Vägen tillbaka

Jag hade ju träff med min PT igår och det gick SKITBRA!!!!
Det var exakt 7 veckor sen jag var där så enligt honom skulle jag gått ner 3,5kg. Allt över det skulle vara en bonus. Jag hade gått ner 4,5. Tjohoooo!
Sen var det dags för mätningen, tyvärr knasade nåt program som räknar ut fettprocenten, så den får jag vänta lite på. Men jag hade loosat flera centimeter överallt. Förutom rumpan!! Haha, den hade ökat 1cm. Han sa att jag får se det som ett rumplyft. Tur är väl iaf att det blivit muskler istället för fett.

Jag har inte fått alla siffror än och ni vet ju hur bra mitt minne är. Men över höfterna har jag minskat 12 cm. Det är galet bra! Sjukt nöjd med mig själv. Midjan har minskat med 8 cm har jag för mig.
Jag får göra en riktig uppdatering med siffror när jag får dem. Ska även ta bilder och lägga upp.

Känner mig peppad att köra igen. Önskar dock jag kunde få ha en ätardag idag också, är så sjukt sugen på sött sött sött. Men får vänta tills nästa helg. Nu får jag iaf ha en ätardag varje helg. Tjohoo!

Som jag skrivit förut... Om jag nu bara gör om samma sak som jag gjort de senaste 7 veckorna så är jag snart i mål. Det känns helt underbart! Bara kämpa på, det ger ju resultat om man bara fortsätter. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar