söndag 1 december 2013

La Weekend...

En riktigt härligt helg (igen). Det är sent så jag kan inte skriva ett inlägg som gör den rättvis. Men jag kan skriva lite till mina bilder så hoppas jag kan detta inlägg ändå kan sammanfatta den på ett bra sätt.
Vi börjar väl med fredag då :)
Den planerade lunchträningen blev inställd eftersom jag var väldigt förkyld förra veckan. Men Micke körde sin invägning ändå och nådde sitt veckomål återigen. Grymt bra kämparanda i den killen, eller pannben som vi brukar säga :) En lunch från grillen och så tillbaka till jobbet för 1,5 timmes jobb innan jag tog helg. Från bussen till tåget och från tåget till bussen och från bussen till tunnelbanan och SEN var jag äntligen framme hos mina gamla kollegor i Stockholm.
 
Danskvällen på Golden blev det inget med, men massa minnen och massa Catch up och massa skratt. Alla var rörande överens om att det inte får gå så här många år tills nästa gång, så vi ska försöka ha en sån här återträff en gång om året iaf. Mycket trevligt beslut :)
 
Men en fredagkväll, resande, bubbel, vin och massa god mat gör ju att en slagen hjälpte som mig känner mig som 100 år och trött som jag vet inte vad. Och att hoppa över dansen och sitta ner och dricka istället... Jag höll på att somna sittandes. Ett tag fasade jag för tunnelbaneresan hem för jag var så himla trött, satt och tänkte att det är tur Högdalen inte är så långt ifrån ändhållplatsen ifall jag skulle somna. Men det gick bra... Jag höll mig vaken hela vägen hem till min Ella som låg och sussade gott när jag kom :)

Ella har för övrigt världens keligaste katt...


Vaknade skapligt, Ella drog iväg och tränade medans jag var kvar hemma och åt frukost. Det kändes väl sådär kan jag säga men kroppen var inte riktigt kry än så...
 
Hem med 13-tåget, Damir och Emilija hämtade mig vid stationen och så bar det iväg till syster och Thomas för adventsfika med familj, släkt och vänner. Årets första glögg, så sjukt gott!
Damir jobbade natt och Emilija sov hos mamma och pappa, så jag hade en härlig ensamkväll hemma. Låg och kollade på Lost hela kvällen. Kvalitetstid! Haha.

Idag söndag har jag städat och fixat här hemma. Tanken var att Saman, Anneli och lilla Julia skulle komma och hälsa på, men Julia var dålig så det fick vi boka av.
Så då hann jag ju trääääääna istället. Första träningen sen onsdags lunch, jag var sjukt taggad!

Värmde lite på crossen, sen testade jag en ny övning för rumpan. Jag har velat testa den länge nu, men det har aldrig varit tillräckligt lite folk på gymmet för att testa. Haha, japp, sån är jag. Ska jag testa nåt helt nytt så vill jag ha så lite publik som möjligt. Övningen var nog den bästa jag kört för rumpan, ever!
Man kör i Smithen, står på alla fyra och lyfter stången med foten rakt upp i luften. Otroligt bra övning, testa den!
Sen fortsatte jag med en annan övning för rumpan, sen sittande benpress med ett ben i taget. Jag placerar foten på så sätt att jag inte kan pressa med nåt annat än hälen, då tar det extra bra på rumpan. Sen baksida lår supersettat med sittande vadpressar och sen en solning. Perfekt avslut på ett hårt pass, somnad till flera gånger om. 

Nu ikväll har vi tänt adventsljuset och öppnad chokladkalender. Skruttan är precis lika mysig som alltid, underbara unge! Jag känner mig så lyckligt lottad att jag har henne. Mitt lilla hjärta ♥
 
Imorn är det måndag och jag drar tillbaka till Stockholm direkt efter jobbet. Jag ska träffa exsvärmor, äta middag där och sova kvar för på tisdag har jag utbildning just i Stockholm. Så det passar ju perfekt att träffa Eva och ha en kväll tillsammans imorn. Det ska bli väldigt trevligt.
 
Badet är redan avklarat så nu ska jag sooooooooova!
 
God natt på er mina vänner ♥ 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar