torsdag 5 december 2013

Sååå nöjd med mina benpass :)

Idag var jag så där härligt taggad på att köra mitt benpass. Tänk vad härligt det är att jag lärt mig älska mina benpass, just benen som jag lagt fokus på sen september. Och jag tycker att det syns resultat. Idag bad jag till och med om hjälp för att få lite bilder tagna. Progress mina vänner!

Så här såg mitt benpass ut idag:

  • Uppvärmning med 4st intervaller på lutande band, lutning 10 och en minut på hastighet 10 och 30s på hastighet 12.
  • 6 set benböj med fri stång, varierade bredden mellan fötterna.
  • 3 set på varje ben av Kai Greenes variant på squats. Den tar så himla bra att det är galet. Jag har inga vikter och svetten sprutar efter nån repetition bara. Testa den!

  •  4 set benböj i knäböjsställning, har absolut ingen aning om vad den heter, men den ser ut så här....

  • 2 Intervaller på samma lutning och hastighet.
  • 4 set liggande benpressar supersettat med stående baksida lår. Jag körde benpress med båda fötterna men som ni ser på bilden så avslutade jag med 2 set med ett ben i taget.


  • Sist men inte minst så avslutade jag med min nya favoritövning för rumpan. Ni som vill tajta till rumpan måste bara testa den här! Om man känner att man får lite ont i ryggen så kan man stötta sig på hela underarmarna istället för på händerna som jag står.
 
Sen avslutade jag med lite mage, testade även en knipövning för insida lår. Ha bollen mellan låren och pressa låren mot varandra så hårt du kan. Håll så tills det inte går längre. Så medans man vilar kan man köra situps :)
 
Sjukt bra pass och jag behövde verkligen det idag. Har varit ur form sen igår kväll så som sagt, det behövde verkligen. Nu är jag glad igen :)
 
Skruttan är sjuk så jag blir hemma förmiddag imorn. Så har ingen panik för att klockan är mycket, så nu ska jag faktiskt ta ett bad. Ovanligt va?!!
God natt på er där ute ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar