måndag 21 mars 2016

Testing testing...

Igår testade jag Sanda, imorn tänkte jag testa shootfighting. För en novis som mig så blir det ju en överraskning varje gång eftersom jag inte har ett dugg koll på vad de olika kampsporterna är för nåt. MMA visste jag lite för nån förklarade för mig att det inte finns några regler förutom pungspark och peta i ögonen, så då är det ju inte så svårt att lista ut att typ allt är tillåtet.
Igår på träningen visade tränaren skillnad på en spark i Sanda och en spark i Thaiboxning (tror jag det var). Kommer ju inte riktigt ihåg skillnaden i tekniken minns bara att i den ena vill man ha poäng och i den andra vill man göra illa. Typ...

Aja, imorn är det alltså Shootfighting jag anmält mig till. Eftersom min nybörjarkompis Madde gick och bröt ett ben i foten igår så får jag ju lov att testa det här alldeles ensam. Sökte lite stöd hos Damir på sms varpå han skrev att jag skulle youtuba Bas Rutten. Hmm, vet inte om han ville skrämma mig eller peppa mig med den uppmaningen. Vad tror ni?


Har ju fått min första smäll på näsan iaf, så där så ögonen bara tårades och tårades utan att man grät. Glömde skriva det igår men det var ju ingen större fara utan det var jag själv som klantade mig lite. Höll inte mitsarna tillräckligt hårt när min partner sparkade så den ena for upp och träffade näsan. Blev mest förvånad än att det gjorde ont, men just näsan gör ju så att tårarna rinner. Det var typ det allra sista på träningen så jag var väl trött helt enkelt :)

Nu när jag kan träna igen så känns det lättare att hålla kosten. Idag har jag iofs inte gjort nåt mer än en promenad, måndagar har blivit min vilodag. Dock skulle jag ju kunna sätta mig på motionscykeln en stund, men nä, nu har jag precis ställt in mig på ett varmt bad så det får helt enkelt vara en vilodag idag så kör jag på imorn. Hoppas det är ett roligt pass och inte massa akrobatik, det är inte speciellt roligt för ett kylskåp som mig. Håll tummarna att det går bra ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar