måndag 21 maj 2012

Hatkärlek till benträning

Idag var det dags för benträning igen och inte ens en liten gnutta i min kropp ville till gymmet. Dels ingen lust och dels så var jag helt slut i benen efter all löpning denna vecka. Morgonpromenaden idag var riktigt seg, fick verkligen kämpa för att hålla jämna steg med Damir.
Det sista jag sa innan jag åkte till gymmet var att fråga hur många övningar jag skulle köra. Jag behövde nån motivation så jag tänkte att om jag får sagt till mig hur många övningar iaf, så kanske jag tänder till lite. Han svarade 5 ben och 2 mage.

Väl på gymmet så började jag med 1km på bandet. Säger det igen, så jävla skön känsla att kunna springa utan att flåsa sönder.
Sen ställde jag mig i Smithen och tittade mig själv i ögonen (i spegeln alltså) och tänkte. Nu är vi ändå här och då kan vi lika gärna köra på ordentligt.

Började med smala benböj supersettat med breda benböj. Uppvärmning först sen ytterligare 3 set på varje övning. Sen breddade jag steget och körde den värsta övningen of them all, eller nästan iaf. Som nummer 4 körde jag den värsta övningen ever men jag började med vanliga utfall, riktigt brett steg och nästan ända ner i golvet med knät. 3 set på varje ben. Seeeeeeen var det dags för den värsta övningen av dem alla, Polska utfall. Det finns fan inget värre. Plockade bort alla vikter och körde bara med stången, 20kg med andra ord. Sen matade jag 3 set på varje ben. Fick lov att sätta mig en stund efter det. Sanslöst!

Sen körde jag på med liggande baksida lår supersettat med ass to the ground i stående benpressen. Avslutade mina möra ben med 3 set insida och 3 set utsida. Fy tusan säger jag bara, vilket jävla skönt pass det blev.

Avslutade träningen med två magövningar som jag inte brukar göra, så träningsvärk är att vänta.

Idag var det kul på gymmet, det behövdes för det var fan länge sen jag hade så här kul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar