måndag 18 november 2013

Benträning med coachen!

Idag har jag både kört lunchpass med Micke och Marcus plus ett benpass nu ikväll med coach Mac. Benpasset var nåt utöver det vanliga, fy fasen vad taggad jag var efter en mindre trevlig dag på jobbet. En sån där dag då inget flöt på och jag var mest irriterad och frustrerad. Skickade iväg ett sms till Mac och meddelade att ikväll blir det tunga ben och det passade in på hans schema så vi kunde köra tillsammans. Så jävla kul!!! Har sagt det förut och kommer garanterat säga det igen, men han är verkligen grym den där killen!




 
Och så avslutar vi med en bild som beskriver känslan genom hela passet.
SMÄRTA!!!!
 
Lunchpasset gick också bra idag, det gick tung med det gick. Kanske inte nåt av mina bättre lunchpass, men vi körde på bra och det är väldigt kul att se Micke göra enorma förbättringar bara på dessa två veckor. Bra jobbat Micke!!!
Imorn ska vi ses innan jobbet och kör ett riktigt tidigt pass eftersom vi inte får till det under dagen. Marcus hänger på imorn också, så vi blir samma trio imorn. Ska skärpa till mig och köra ett bättre pass och vara mer peppande mot grabbarna. Idag var jag inte på topp men imorn är en ny dag och ska se till att göra det bättre :)
 
Idag testade jag för första gången att äta diet noodles. De innehåller bara 8 kcal på 100g, det är ju INGENTING. Helt perfekt!
Vi kostar de mer än 5-kronorsnudlarna men så här under diet så är dem helt oslagbara. Ikväll åt jag dem med köttfärs, lök och champinjoner. Till matlåda imorn äter jag dem med kyckling och thai sweet chilisås. 8 kcal.... Helt ofattbart!
 
Vikten var i lördags nere på 78 blankt så den här veckan kommer jag få se en 77a, äntligen! Det rör sig sakta sakta, men det rör sig iaf.
 
Nu baaaaaaaaaada!
 
Kram på er ♥
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar