torsdag 14 november 2013

Snart dags för helg igen...

Ja dessa dagar fortsätter att bara rusa förbi. Dagarna på jobbet går i ett, det är inte många stunder att pusta. Men jag trivs så himla bra och det känns som jag verkligen kommit in i gänget och i mina arbetsuppgifter på ett bra sätt. Har fortfarande mycket som "dyker upp" som jag får fundera både en och två gånger hur jag ska lösa. Idag fick jag en komplimang att jag lärt mig ett av våra huvudprogram väldigt bra, sånt är alltid kul att höra. Särskilt när det kommer från IT-snubben :)

Idag körde jag och Micke lunchträning. Ingen av oss var ett dugg peppade på vägen dit. Det är det som är så suveränt att träna med nån som har ungefär lika hårt pannben som en själv, om inte hårdare. Vi åkte som sagt dit opeppade som tusan men väl på plats så fick vi till bästa passet hittills.

1. Utfall
2. Situps på pilatesboll
3. Burpees
4. Bänkpress
5. Baksida ben på pilatesboll
6. Rushian twist
7. Mountain climbs
8. Biceps curl

På vägen tillbaka från gymmet var vi sjukt upprymda och glada. Att humör och känsla kan vända så jäkla snabbt av lite träning. Klapp på axeln till oss :)

Min sjuka relation till vågen fortsätter. Planen var och är att väga mig imorn fredag men för att kolla hur jag låg till så vägde jag mig i morse. För att stämma av liksom?!?? Vågen visade 78,7kg och förra veckan var det 78,4kg. Ska jag hålla mina 0,5 i veckan så ska det ske ett mirakel till imorn. Och dem sker ju så ofta menar jag.....

Aja, om jag lyckats komma ner nåt iaf så får jag vara nöjd. Vill ju iaf att den visar minus och inte plus.

Håll tummarna för mig ♥

2 kommentarer: