tisdag 20 maj 2014

B.A.B.Y Runners Team Eskilstuna + Å-loppet = Sant


Yes, trots de få veckor som är kvar så kommer vi jobba stenhårt för att förbereda oss på bästa sätt inför Å-loppet.
Alla kan vara med, vi springer, går, joggar eller lunkar den otroligt fina sträckan runt ån. Tillsammans är vi sjukt mycket starkare och det är ju så vi jobbar i B.A.B.Y Runners Team Eskilstuna, TILLSAMMANS!

Så har du gått i tankarna att anmäla dig men inte riktigt tagit steget än? Haka på oss på tisdagar 19:00 vid Djurgårdsgrillen så förbereder vi oss på bästa sätt tillsammans.

Jag sprang mitt första Å-lopp förra året och så sent som i maj trodde jag ALDRIG att jag skulle klara det. Då kämpade jag fortfarande med att ta mig runt 5km. Men med sporrande träningssällskap så ökade jag distansen på mina träningar och när det väl var dags för en kvartsmara så klarade jag det utan att stanna av en enda gång. Så tro mig när jag säger att KAN JAG SÅ KAN NI!

Sen är det ju som så att man behöver inte springa hela varvet, det här är en folkfest där alla är välkomna gåendes med barnvagn går också bra (bara man anmäler sig i rätt startfält).

Ni hittar oss här på facebook, gå med i vår grupp, delta på våra gratisträningar på tisdagar och våga ta steget. Jag lovar att det är värt det :)






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar