onsdag 14 maj 2014

Det är ju för tusan bara dryga veckan kvar tills jag åker!!!!

Igår sköljde jag upp lite sommarkläder som jag vill ha med mig till Sicilien. Känns helt absurt att jag drar om lite mer än en vecka. En ynka vecka liksom!!! Gu så härligt!
Jäkla tur det inte är nu på lördag jag drar, hade ju inte varit jättekul att gå runt som ett enda stort blåmärke på stranden, haha.
Hade tänkt gå ner på Actic och köra lite på crossen ikväll, men ju senare det blev desto finare väder blev det och jag kände mig mer och mer sugen på en löprunda istället. Eftersom jag vilade igår så tänkte jag att det blir rätt lagom att testa vaderna lite. När jag var ombytt och klar så kom jag på att jag vilade ju inte alls igår. Haha, jag körde loppet i lördags och vilade söndagen men sen har jag ju tränat både måndag och tisdag. Man glömmer så lätt :)
Jag tänkte först ta en runda på 8km men sen ångrade jag mig och tänkte faktiskt prova nästan samma runda som Å-loppet. Då springer man längs ån väldigt mycket och det är verkligen en favorit. Så planen var att köra i ett jättelugnt tempo och bara få distansen och se hur benen skulle reagera. Därav en rätt långsam tid på min andra kilometer. Men när jag närmade mig 3km, kanske vid 2,5 så kände jag av högra vaden så pass att jag bestämde mig för att det inte var värt att riskera att få så där galet ont igen. Så då ökade jag på tempot och körde en 5a istället. Och jag måste säga att kilometertiden efter det beslutet är jag väldigt nöjd med. Särskilt med tanke på att jag hade ont i vaden också. Så nu har jag en bra känsla inför Vår Ruset om en vecka :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar