tisdag 20 maj 2014

- Hallå där tiden, vänta på mig!!!!

Jeeeeesus vad tiden går fort när man har roligt. Från lite låg och deppig i torsdags till en helt fantastisk helg :)
Kan det vara vädret som spelar in? Hehe, jag är en sån vädermänniska, regn = depp och sol = glädje. Men tror inte jag är jättesjälv att vara så.

I fredags kom Emily över och hjälpte mig med håret. Vi öppnade en flaska rosé den soliga kvällen till ära och sen öppnade vi en flaska rött bara för att. Sen kom Damir hem från heldagskonferens och krogen och hällde upp Slivovica. En sån där härlig pratkväll som jag faktiskt inte visste att jag saknat så mycket som jag uppenbarligen gjort :)

Lördagen bjöd ju också på underbart väder och solskenshumöret fortsatte. Jag och Emilija åkte ut till mamma och pappa i Gillberga och hängde där tills det var dags att åka till Malmköping för lite grill och häng med Damirs kollega och vänner.

Älskar när man är med människor som man bara kan vara sig själv och "bara vara" på nåt sätt. Barnen lekte med papporna och mamma Nina kunde sitta i gräset och bara njuta av dagen. Lovely!På vägen hem från Malmköping så lämnade vi Emilija för att sova kvar i Gillberga så jag och Damir kunde gå ut och äta innan hans pass i dörren. Väldans trevligt det också, jag älskar verkligen att umgås med min älskling. Mer än 4 år senare och jag är nog mer kär än någonsin i honom ♥
Sen blev det fest hela natten lång med Hanna och Emma. Så sjukt kul med spontana kvällen och den här helgen blev det två sådana :)

Hämtade Emilija igår och hängde i Gillberga hela söndagen. Mina föräldrar är verkligen helt suveräna, ställer alltid upp och dem är så himla kärleksfulla mot sina barnbarn. Emilija älskar verkligen att vara där.
Det kommer bli så bra om det blir så att vi tar över huset där ute. Emilija är en lantisunge som helst springer omkring naken och klättrar på stenar :)

Hoppas ni också haft en härlig helg mina vänner ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar