måndag 22 september 2014

En helg med B.A.B.Y

Strax innan 10 mötte jag upp några av tjejerna vid tågstationen så åkte vi tillsammans till Hagaparken i Stockholm för att springa Topploppet. Där mötte vi upp resten av gänget som ni ser på bilden, plus flera andra härliga B.A.B.Y-tjejer från andra delar av landet. 
Strålande sol som värmde på bra, kanonförutsättningar kan man ju tro. Men usch vad tungt det gick i lördags, jag ville ge upp hela tiden men på nåt sätt lyckades jag ta mig runt milen ändå. Jag gick i de värsta uppförsbackarna och helt ärligt så kändes det ju inte så jäkla farligt att behöva gå lite under loppet. Hittills har jag ju sett det lite som ett nederlag, men nä, det var helt ok ändå :)
Jag sprang i mål på 1.07 med en kropp som verkligen inte ville vara med längre, usch vad trött benen var. Men det glömde man snabbt när man sen fick heja på alla brudar som sprang 5km. 

Topploppet var mitt fjärde lopp för i år, haha, tänk att det blev en joggare av mig med :)

Det var faktiskt en B.A.B.Y-tjej som vann hela damklassen 10km, Elmina Saksi, grattis till henne som sprang in på imponerande 41 minuter. Helt galet!

Sen åkte vi hem till min fina Emma och hade en myskväll. Vi åt, drack lite vin och kollade serier, alldeles precis lagom aktivitet för mig denna lördags kväll :)

Efter lördag kommer söndag och då hade vi workshop med alla initiativtagare till löpargrupperna. Alla var inte på plats men jag tror vi var 26st iaf och det är ju inte illa pinkat. Vi började dagen med löpteknik och jag kan säga att man kropp hatade mig just då. Efter en mil så ville den vila men nu var det bara att kämpa på. Löpteknik och några vändor i backen dessutom, tjohoooo! 
Sen var det workshops för hela slanten. Vi kom väl kanske inte fram till så mycket som planerat men vi fick träffa varandra och dela med oss om tips och framtidsvisioner. 
B.A.B.Y´s grundare Malin Nylén hade ordnat så himla bra för oss hela dagen. Tack återigen för det Malin ♥
Ett inspirationspass med Blossom hann vi med också. Vilken kvinna! Jag kom åt muskler jag inte visste att jag hade. Hon pratade mycket om hjärna, hjärta balans och att skapa plats i kroppen. Jag trodde jag hade en bra kordinationsförmåga men icke sa Blossom, haha!

Och sist men absolut inte minst så fick jag med mig bucklan från Stadskampen i Vår Ruset med mig hem. Vi i Eskilstuna vann ju Stadskampen mot de andra städerna och får ha den fina vandringspokalen tills det är dags att göra upp om titeln igen. Planen är ju självklart att behålla den nästa år också men det är starkt motstånd där ute i landet :)


Så påfylld med inspiration och energi så startade jag en ny vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar