torsdag 25 september 2014

Paket att hämta ut :)

Igår kom det en postavi hem i brevlådan, alltid lika spännande när man glömt bort vad man handlat :)
Damir hämtade ut paketet och det var en sån där VIP-present igen från SHESOCIAL. Jag fick ju ett paket för några månader sen som innehöll produkter för intimrakning. Dem produkterna använder jag och gillar dem riktigt mycket. Om man blir lite prickig och röd efter rakning så kan jag verkligen rekommendera RFSU´s produkter för just intimrakning. Funkar ju såklart på ben och i armhålan också. Det är en genomskinlig gel så man ser var man rakar, vilket kan vara bra ibland :)

Den här gången fick jag också massa produkter från RFSU, kampanjen heter "Säg farväl till kli". Nu har jag lyckligtvis inte det problemet, men det är förebyggande krämer så det kan nog vara bra att hjälpa kroppen hålla pH´t på en bra nivå. 

Jag tackar så mycket för chansen att testa produkterna och återkommer med omdöme :)
Om nån av er läsare har det problemet, ni behöver inte skriva en kommentar om detta, haha. Men Kronans Apotek har 20% rabatt på sina produkter fram till 14 oktober. 

Nog om det och över till nåt roligare än lukt och kli :) Jag har för första gången i mitt liv spelat golf. Jag har slagit några bollar på ranchen för mer än 10 år sen men idag testade jag spela på en pay and play bana. Det var faktiskt väldigt kul och om jag får säga det själv så var jag inte oduglig iaf. Jag slog rakt men inte så långt. Missade ju nångång men det var nog bara en gång jag slog en sån där boll som ska komma 100m men kom 1m. Gjorde några fina puttar också men de där puttarna som missar hålet med nån centimeter är ju bara för frustrerande. Jag skulle inte passa som golfspelare för jag blir så otroligt irriterad när det är så nääääära. Men kul var det och jag kan helt klart tänka mig att göra om det.

Vi har haft kick-off med vår avdelning tillsammans med Ekonomiavdelningen och man är ju verkligen inte van vid att sitta still en hel dag. Och sen en runda golf på det, så nu är jag faktiskt helt slut. Är både frussen och trött, så innan jag kryper ner i sängen så tänker jag krypa ner i badet. Ovanligt va? ;)

Imorn är det fredag och helgen är ett faktum. Familjemys imorn och tjejmiddag på lördag. Hoppas verkligen Hanna har tid att hjälpa mig med håret, skulle verkligen behöva slinga utväxten. Ser inte klokt ut just nu. 

Kram på er ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar