onsdag 17 februari 2016

Dagsformen

Den första halvan på den här veckan har jag känt mig lite som Elvis se ut på den här bilden... Plattfall! Har tappat stinget helt och inte varit sugen alls på att följa mitt kostschema. Känt mig plufsig i kroppen och ja, ingen bra känsla helt enkelt. 

Men jag har kört på, ätit det jag ska och helt enkelt litat på att det vänder snart. 
Såg en bild på Instagram för några dagar sen och jag har upprepat dem om och om för mig själv. Kommer inte ihåg citatet exakt men innebörden är iaf "ibland kan det kännas att det tar lång tid men att sluta kommer inte göra att det går snabbare"... Och det är ju så sant som det är sagt :)

Ställde mig på vågen idag och jag är inte i fas än. Men det har ju hänt grejer på dessa två dagar förut så jag håller tummarna att det blir så även denna veckan. Men för att jag ska hålla 0,5 i veckan så ska jag ner nästan 1,5kg tills på fredag. Har kissat som en kamel idag så vem vet, det kanske går :)

Träningen flyter på som den ska. Spinningpasset idag gick skitbra, mer energi än vanligt, alla var riktigt taggade. På MMAn igår testade vi på kast och det var skitkul. Har jätteont i vaderna idag och har inte riktigt kunnat koppla ihop det med de övningar vi gjorde, men nu ikväll kom jag på vad den träningsvärken kommer ifrån. Vi hoppades hopprep under uppvärmningen, på mattan dessutom. Haha, brutal träningsvärk. 

Nu ska jag ta ett bad. Hoppas ni haft en grym start på veckan ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar