fredag 26 februari 2016

Fredagsformen

Jag hittade bilden jag skrev om för några inlägg sen. Idag är en dag då jag verkligen kommer försöka applicera dem orden på mig själv. 
Ingen kul fredagsvägning idag, -0,2kg på sen förra veckan. 0,5 är inte mycket så det är otroligt surt när jag inte når dit. En sak om jag visste att jag har fuskat med kosten men det har jag inte. Men som sagt, jag tänker inte slås ner av det här. Nån anledning är det till att kroppen inte vill släppa ifrån sig mer denna veckan, tänker inte fundera så mycket mer på det. 

Tog fram måttbandet och det har minskat överallt förutom på armarna. EXAKT samma sak som förra gången, jag tror jag minskade första centimetern efter typ 10kg ner på vågen. Jag har gått ner 7,1 kg nu snart kanske jag minskar lite runt överarmarna också, haha!

Fredagsfrukost två äggmackor med skinka och så en kopp te till det. Så jäkla gott! Har sovit bort den negativa känslan från igår och ser fram emot att testa Shootfighting istället för mma. Det är enorm sammanhållning på klubben och trots att jag är nykomling så får dem en att känna sig otroligt välkommen, Nova MMAheter klubben och har sin lokal mitt i centrum. 
Dessutom har jag ju köpt mina rosa boxningshandskar och mitt livs första tandskydd, kan ju inte sluta nu liksom :)

Ha en underbar fredag och helg där ute, ta hand om er och era nära ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar