torsdag 28 februari 2013

Träning och diet i dagarna två

 


Och det känns redan att det händer grejer. Iaf med kisseriet. Jag springer stup i ett på toa, ni som har testat på en diet vet nog precis vad jag pratar om. Det är helt sanslöst vad mycket vätska som kroppen helt plötsligt inte vill ha längre.

Igår var det inte ett dugg kul att träna men idag kändes det redan bättre. Det slår ju aldrig fel att första träningen inte känns nå vidare efter ett uppehåll, men sen så rullar det på bättre.  Lite surt att jag känner av halsen mer igen, känns som förkylningen börjat om.

Igår tog jag ett linne utan att tänka på att magen är liiiiite större nu än innan jag åkte, vilket resulterade i att jag fick gå och dra ner det hela tiden. Idag tog jag ett lite mindre tajt linne och det kändes genast bättre. Igår körde jag bröst och idag körde jag rygg för första gången sen ryggskottet för över två veckor sen. Jag körde bara tre övningar, rätt tungt iofs och det gick kanon. Kände ingenting där skottet satt :)

Sprang gjorde jag också idag för första gången sen skottet. Hann springa 2km innan telefonen ringde, ett samtal jag var tvungen att ta. Gick medans jag pratade och sprang sen ytterligare 1km när vi lagt på. Känns så himla kul att höften håller. Jag hade ju som mål att springa milen under timmen i juni, men har väl insett att det blir nog svårt att få till en sån bra tid när jag inte kunnat springa på ett halvår. Men milen ska jag klara iaf, men tiden får jag nog skjuta på till nästa år. Vill inte pusha mig för hårt så höften börjar strula igen. Sakta men säkert ska jag komma upp i milen, sen får jag öka sen.

Det känns kul att vara igång igen. Jag hade väl tänk att vi kunde köra nån gemensam grej igen här på bloggen. Men kom ju på att det bara var jag som körde senast så det är väl bara onödigt att kalla det för utmaning.
Mitt mål är att komma ner till 68kg för att kunna ligga på + - 70kg utan diet. Det är ca 10kg, vet inte exakt nu efter semestern, men typ 10 iaf.
Först tänkte jag 0,5 i veckan men då skulle det ta 20 veckor och då är vi ju framme i vecka 29 och det är ju för långt fram.
Vid midsommar så åker vi ner till huset i Sarajevo och där kommer det bli svårt att köra hård diet, så det bästa vore ju om jag är klar innan dess. Så det får helt enkelt bli samma tid som förra året när jag tog mina -16kg. Då var det slutdatum 22 juni och i år är fredagen 21 juni. Så det får bli mitt bäst före datum. Är jag klar innan dess så är det ju en bonus men då ska jag vara klar.
Det är 16 veckor dit och det blir exakt 0,625kg i veckan om man ska ner 10kg vill säga. Nu vet jag ju inte exakt vad jag väger men det vet jag snart och då kan jag lägga upp en bättre plan.

Nu är jag jävligt peppad att göra det här helt vägen så nu ska jag fan klara det också!
Allt stöd och pepp som ni kan ge mig här på bloggen är guld värt. Jag blir så himla peppad av era kommentarer, så snälla fortsätt med dem :)



Jag kom på att jag har ju en liten utmaning just nu. Den är bara 14 dagar lång, men det är rätt hård. Den 12 mars ska jag på en TV-inspelning och har hittat en jättefin klänning att ha på mig då. Den är tajt, riktigt tajt. Så fram tills dess så behöver jag köra sjukt hård diet för att bli av med det jag lagt på mig nu under semestern. Jag ligger på 1300 kcal nu fram tills dess, sen kommer jag nog lägga mig på 1700 igen, vilket jag trivs bra med. Men nu är det stenhårda 11 dagar kvar, ingen ätardag. Så ser vi den 11e vad vågen visar och kan sätta upp en plan för vägen till 68kg.

Så nu utmaning "tv-inspelning", haha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar