måndag 14 juli 2014

Insomnia, jobb & träning

Åh vad härlig känsla det är att ställa larmet på 05:23, yippi i hela kroppen! Låg och vände och vred på mig igår också, det bara gick inte att somna. Så nu så här efter en hel dag så är jag lagom mör i både skalle och kropp. 
Men jag kom upp iaf och hann med första bussen ut till jobbet. Det var otroligt tomt där idag. Hela avdelningen där jag sitter är på semester. Så idag fick jag ha Spotify som sällskap, lite högre volym än vanligtvis iaf :)
Jag hann undan bra med jobb och min plan om att inte jobba två fulla veckor verkar funka. Men man ska ju inte ropa hej innan man är över ån (eller hur man säger). Haha, säger man så ens?

Tog 16-bussen hem, åt lite och sen en promenad för att möta upp Hanna på gymmet. Jag är så himla glad att vi börjat träna tillsammans, hon gör så att jag kör tyngre än vad jag brukar. Det är väl tävlingsmänniskan i mig som gör att jag inte vill ligga allt för långt efter med vikterna. Axlarna, bicepsen och magen kommer få lida för det imorn. Jag känner av magen redan nu så det kommer bli finfint imorn. 
4 övningar för axlarna, 4 övningar för bickarna och slutligen 5 övningar för magen. Bra pass igen alltså, tack Hanna :)

Nu ska jag krypa ner i ett bad och sen krypa ner under täcket så jag kanske somnar lite tidigare än igår. 
Bra start på veckan, tjohoooo!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar