tisdag 22 juli 2014

Semester med B.A.B.Y

Så här känner jag mig när jag får önskemål om backintervaller, stafetter och MYCKET magträning innan passet. Mohahahaha!

Het tisdag mitt i semestern och inte mindre än 57 tjejer på plats för att träna tillsammans. Kvällens pass är beskrivet så här av tjejerna själva:
Tack för ännu ett kanonpass
Å världens bästa coach  gissa om denna timme gick fort idag !
Å världens bästa coach  gissa om denna timme gick fort idag !
Svettigt värre va det idag😀
Som vanligt Bra övningar i värmen
Som vanligt riktigt roligt!! Längtar till nästa vecka 
Alltid lika kul och peppande att se alla kämpa på Tack för ett kanonpass!
Riktigt roligt och jobbigt ikväll 
 Instämmer med övriga. Riktigt roligt, svettigt och tufft pass!
Ja det var ett bra pass. Gillade stafetten.

Vi samlades vid grillen i vanlig ordning. Fick mig en liten överraskning när Emilija kom springandes med öppen famn och ropade MAAAAAAAMMAAAA. Så hon fick vara med på samlingen innan Damir tog med henne hem :)

Uppvärming som vanligt med individuell jogg upp till utegymmet och sen lite stretch och böj för att väcka kropparna. 

Backintervaller
Vi delade gruppen i två ungefär lika stora grupper där den enda gruppen började i en lite kortare och brantare backe medans den andra började i en lång och seg backe. Efter 10 minuter bytte vi backe. Sjukt jobbiga backar men alla kämpade på så himla bra. 

Vi har vissa tjejer i gruppen som har sånt jäkla tempo hela backen igenom, så imponerande. Blir varvad flera gånger om av dessa gaseller, haha!

Efter backarna så parade vi ihop oss två och två och ställde upp oss för lite stafetter med magstyrka. Tjej 1 sprang en sträcka på ca 30m gjorde där en styrkeövning och sprang sen tillbaka till tjej 2 som upprepade samma sak. 
På sträcka 1 var det plankan i ca 30s, sträcka 2 Rushian Twist, sträcka 3 plankan och sträcka 4 situps. Det är körde vi på i 10 minuter det också.

Som sista övning körde vi ytterligare en övning för magen. Ni får kolla in videon för jag vet inte vad övningen kallas. Sjukt jobbig är den iaf. 10st sen byte och det gjorde vi tre gånger var.


Tack för idag tjejer, ni är världsklass ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar