söndag 6 juli 2014

Söndag...

Idag har det tagits massor med bilder så bjuder på en riktigt bildbomb från gymmet :)
Men innan gymmet så tog jag och mamma en promenad, så härligt att gå med mamma för man kan verkligen prata om allt med henne. Hon är en otroligt bra lyssnare. 
Sen passade mamma Skruttas så jag och Damir kunde ta en date på gymmet. Det var sjukt länge sen vi tränade ihop. Bröst och axlar hade vi betämt oss för. Sen ordinerade han lite vadträning i slutet av passet också. Dessa jäkla vader, så sjukt tråkiga att träna. Men men, allt kan inte vara roligt här i livet. Men fram tills dess var passet sjukt jäkla kul och det gick sjukt jäkla bra också :)
Damir körde verkligen slut på mig och jag känner mig otroligt taggad att höja mig ett snäpp nu efter semestern. Bort med några kilon och öka muskelmassan. Det är så sjukt snyggt med muskler!!!!





Sen har det varit sol och bad resten av dagen. Jag och Emilija sover i Gillberga i natt också, det blir tredje natten i rad nu. Haha, mamma får inte njuta av nån ensam tid nu när pappa är borta :)
Jag kompenserade iaf frånvaron av ensamtid med att bjuda henna på blåmusslor i grädd- och vitvinssås. Så jäkla gott!!! Mamma hade aldrig ätit musslor (förutom på pizza) förut så det kändes extra kul att få bjuda på nåt nytt. Vi hade vitlöksbröd till som är supergott att doppa i såsen. En riktig mumsfilibabamiddag!


Nu sitter jag ute på inglasningen med datorn i knät. Ska krypa ner och titta lite på en ny serie jag började titta på igår. Orange is the new black. En tjejserie som jag fått för mig ska vara lite rolig. Har bara sett ett avsnitt än så länge, så kan inte uttala mig än. 

Nu är det semester en vecka och OJ vad jag ska njuta ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar