söndag 24 augusti 2014

Härlig helg.... Igen! :)

Söndag igen och återigen sitter man här och en sån där superduper helg är till ända. Helgen började med en drinkkväll hemma hos en kollega som ska börja plugga igen nu i höst. Vi var 8 tjejer som drack drinkar och vin (vin istället för vatten för jag minns inte att jag drack ett enda glas vatten på hela kvällen). 
Väldigt trevligt och väldigt skönt att det inte blev så sent heller. Jag var i säng före midnatt och det hör ju inte riktigt till vanligheten när jag dricker drinkar. Mrs Ska Alltid Vara Kvar Tills Stället Stänger....

Igår tränade jag och Damir ihop, Emilija var också med till gymmet. Hon sköter sig så himla bra. Damir bestämde tricepsträningen och man kan minst sagt säga att han dödade mitt gäddhäng.
Idag tränade vi tillsammans med Fredda och han dödade andra sidan på mina armar, så spagettiarmar är att vänta imorn. Tur man inte springer med armarna eftersom det är Blodomloppet i Västerås imorn :)

Igår kväll åkte jag och Emilija ut till Kvicksund för att spana in Hanna och Marcus nya hus. Eftersom Damir jobbade natt så sov vi kvar. Jag och Hanna somnade i soffan efter att ha plågat oss igenom en riktig skitfilm. Closer tror jag den hette. Julia Roberts har iaf gjort en riktig skitrulle. Mac gav upp före oss iaf. Men som sagt, vi somnade i soffan och ingen minns slutet av filmen.
Mitt lilla ♥ som är på god ingång i 3-årstrotsen

Idag betalade jag in avgiften för Emilijas Knatteskutt. Det ska bli skoj att se hur hon gillar att "idrotta". Damir tycker vi ska sätta henne i nån Knattegrupp i typ MMA eller nån annan kampsport. Haha, framtida pojkvänner kommer verkligen få tampas med hennes far.


Om en månad är det topploppet och då är det 10km som gäller för mig. Jag hade tänkt springa 5an där men eftersom jag är i så sjukt dålig form nu så vill jag på nåt sätt tvinga mig själv att komma i form igen. En annan grej är att det inte blir nån mer alkohol först Topploppet är över. Det är 4 veckor bort så det vore pinsamt att inte klara av det. Nu ska semesterfluffet bort och det utan nån svältdiet. Bra mat och träning som vanligt är det som gäller och ingen alkohol då, vilket är boven i min icke existerande viktnedgång.

För er som är sugna att haka på i Topploppet så pågår nu en tävling som håller på fram till 15/9. Bara att haka på serru!

Nu ska jag ut på en kvällspromenad och sen ska jag avsluta min toppenhelg med lite kräftor. Sug på den ni! Hö hö hö!
Massa kärlek till er läsare som hittar hit till mitt krypin ♥

1 kommentar: