söndag 31 augusti 2014

Bra träningshelg och nu väntar en kanonvecka...


29 träningspass i augusti, det är fasen inte illa :) Jag har reggat alla mina pass på Runkeeper och det är riktigt kul när man kan se sin statistik. Jag har lagt till rätt mycket vänner så man kan sporras lite av varandras träning. Jag innehar förstaplatsen på leaderboarden och det känns ju lite extra bra.

Jag beklagade mig ju senast på att jag skulle få en ofrivillig vila på 4 dagar, men jag lyckades faktiskt klämma in en promenad fredag morgon. Jag tog på mig träningskläder på morgonen när jag skulle lämna Emilija på dagis så tog jag en omväg till bussen, så jag hann vara ute ca 35 minuter innan jag klev på bussen till jobbet. Det var inte mycket men bättre än ingenting.
Igår var jag och Emilija på familjegympa på Friskis, det gick sådär. Första 30 minuterna vägrade hon att vara med men sista kvarten mjuknade hon och körde på. Knatteskutt börjar ju nästa torsdag så det är bara hoppas hon är lite mer aktiv där än hon var igår.

Gick till Power Gym och körde ben igår eftermiddag. Inte ett dugg peppad på träning och då brukar det ju funka bra att köra ben. Kör man ben blir man liksom taggad längs vägen. Jag körde bara två övningar men jag matade på med så sjukt mycket set och jag har en otrolig träningsvärk i både insida, baksida och framsida lår. Övningarna var sittande benpress och benböj i Smithen och jag körde med tre olika lägen med fötterna i varje set och 10 reps i varje "fotläge". Det blev alltså 30 rep i varje set och jag körde 8 set på varje övning. Mååååånga reps blev det sammanlagt och ja, träningsvärken är brutal. Har svurit som en borstbindare varje gång jag tappat nåt på golvet så jag varit tvungen att böja på benen.

Idag började vi dagen med en långpromenad hela familjen, en kanonstart på dagen. Vi tog min favoritrunda längs med ån, 7km är den rundan. Vi stannade till lite i en lekpark så Emilija fick leka av sig lite. Sen åt vi lite frukost innan vi drog till gymmet. Emilija har varit på dåligt humör hela dagen så passet gick inte mer än sådär. Men känner att jag börjar vara tillbaka på mina gamla tyngder nu och det är ju sjukt kul.

Nu är det söndagskväll och matlådor för hela veckan är redan färdiga. Oslagbart att få det gjort på söndagarna, då behöver man inte tänka på matlådor på hela veckan sen. 3 lådor med lax och sötpotatis, en låta med tacoköttfärs (rester från lunchen idag) och ris till och en låda med kyckling och ris. Sen lite sparris i varje låda också, perfekt! Den här jobbveckan SKA jag sköta min kost prickfritt. Jag vet att jag kommer tappa nåt kilo vätska, kanske några kilo till och med och kläderna kommer sitta bättre i midjan direkt. Det är helt sanslöst vad kroppen suger åt sig vätska.
Sen är det ju självklart inte bara vätska jag gått upp i sommar, men säkert 3-4 kg är nog vätska iaf.

Imorn klockan 9 ska jag leda ett pass alá B.A.B.Y för en gymnasieklass. Sjukt kul att bli tillfrågad om sånt. Så jag jobbar hemifrån innan det och så drar jag till jobbet vid 11 imorn.

Ny vecka - Nu kör vi på så bra vi kan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar