tisdag 12 augusti 2014

Topp Hälsa + B.A.B.Y = Succé på Topploppet 2014

Klockan 11 parkerade jag bilen utanför Malin och Mårtens hem. Vi började vår heldagsdate med att sitta vid köksbordet och snacka om allt mellan himmel och jord. Vad kul det är när man träffar en person som man bara klaffar bra med och tiden bara flyger iväg.
Vid 13 gick vi ner till Balance och jisses vilket fräscht gym!!!

Haha, never take att normal picture ;)
Vi körde genom hela kroppen med 3-4 set på varje muskelgrupp. Perfekt så här efter semestertider att köra igenom hela kroppen.
Direkt efter träningen så satte vi oss för att äta lunch och även här snackade vi så tiden flög iväg. Helt plötsligt blev det bråttom för att hinna hem och byta om inför nästa pass :)
Vi var på plats vid Haga Forum vid 17:45 och då var det några få tjejer där. Men sen kom det både tjejer och killar från alla håll och tillslut blev vi nog en 50-60 pers. Som vanligt när man är en ny grupp så är det lite trevande i början, lite stelt kanske man kan säga men efter uppvärmningen och första intervallvändorna så kändes det som alla var varma i kläderna och känslan var en helt annan. 

Det var verkligen kanonkul att hålla i passet ikväll. Hoppas att jag kommer känna igen nån av dem som var med ikväll på Topploppet den 20 september. 

Hoppas det håller i sig och till och med ökar med deltagarantalet på de kommande fem träningstillfällena som topp HÄLSA anordnar för sina läsare. Jag är tacksam för förtroendet att jag fick hålla i passet ikväll och jag hoppas de som var där tycker jag förvaltade det bra. 

Jag har läst på Instagram och Facebook att de var 72 tjejer på vår B.A.B.Y-träning här i Eskilstuna ikväll. Längtar till nästa vecka då jag äntligen är tillbaka efter tre veckors frånvaro. Om jag har läsare som känner sig sugen att komma och testa så vill jag verkligen uppmana till att ni kommer till Djurgårdsgrillen på tisdag klockan 19:00. En timmes träning fullständigt flyger iväg!


Nu ska jag krypa till kojs så jag kommer upp till jobbet imorn. Hua!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar