torsdag 21 augusti 2014

Tisdagens pass med B.A.B.Y

Äntligen tillbaka med tisdagsgänget. Det var mycket trevligt att hålla ett pass för Topp Hälsa förra veckan men Eskilstunagänget känner jag ju nu. Men några nya var det faktiskt den här veckan också. Totalt var vi 53 tjejer som tränade ihop i höstvädret. Det spöregnade innan och det spöregnade efter, men under vår timme så var det uppehåll. Tack för det vädergudarna :)

Efter samlingen så joggade vi i grupp upp till utegymmet och fortsatte uppvärmningen där. Lite värme, puls och lite rörlighet innan vi körde igång med backintervaller.
Vi körde i två branta backar och en lite flackare men längre för dem som inte kunde gå på max i branta backarna. Det är toppen att vara på Djurgårn för där finns det alternativ.

Sen testade vi lite nytt och sprang i grupper på 7-8 personer en slinga på ca 700 meter. Längs slingan var det 3 stopp där vi körde lite benstyrka och i backarna sprang ökade man tempot.
Stopp 1: 15 Monkey squats
Stopp 2: 15 Upphopp
Stopp 3: 15 utfall på varje ben
Och när gruppen kom tillbaka igen så körde vi 30 sekunder planka. Två varv hann vi med sen väntade vi in alla grupper med några plankor.

Jag vakade alla grejer men tjejerna sa att det var en kul övning och kul med lite nytt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar