onsdag 4 mars 2015

5 + 2 = kärlek ♥

För 5 år sen idag träffade jag min stora kärlek för första gången. På inrikesterminalen på Arlanda :)

För två år sen frågade min stora kärlek om jag vill gifta mig med honom. Oh yes I do :)

Romantiker som jag är köpte jag en bukett åt min kärlek, haha, eller inte. En träningströja från MM Sport fick det bli istället. Bättre köpa nåt han uppskattar än nåt som bara jag uppskattar.  
5 år har självklart bestått av både ups and downs men jag kan med handen på hjärtat säga att jag älskar honom mer och mer för varje dag som går. Han är verkligen mitt livs stora kärlek ♥


Annars har denna dag varit väldigt blandad. Den började åt helvette med ett förfruset cykellås så jag missade bussen till jobbet i morse. Eller den började egentligen ännu tidigare med en natt med insomnia. Att kalla det jag pysslade med i natt för att sova vore en förolämpning mot John Blund. Kunde verkligen inte somna ordentligt, som i ett halvdvala hela natten. 
Carina på jobbet sa att det måste bero på fullmånen men vette tusan. Men sova kunde jag iaf inte och det har väl resulterat i en otroligt trött dag på jobbet. 

Men så kom vändningen i och med mitt RPM-pass efter jobbet. Så jäkla härlig energi i klassen och det gick kanon att cykla idag, drog och spände inte nånting alls. Underbart!
Vi var rätt många idag vilket skapar ännu mer energi och jag fick jättefina komplimanger efter passet. Sånt känns extra kul när man gör nåt man tycker är väldigt roligt, att man får beröm när man gör det också :)
Svettigt som det ska!
Nu har jag bestämt mig att jag fortsätter som instruktör mars ut, sen får det bli träning för egen del bara. Jag kommer sakna det som fan men det känns som det är dags för lite mammaledigt från instruktörsbiten då. Känns trist att behöva ta ett uppehåll nu när jag börjar få lite stammisar på mitt pass och fler och fler deltagare, men men... Nu är läget som det är och det är gravid som gäller ett par månader till. 

Nu ska jag lägga mig här i soffan, dra filten över mig och titta på Biggset Loser. Så skönt att vara klar med dagen och bara kunna softa resten av kvällen. Mini i magen brukar vara som mest aktiv så här på kvällarna och det är ju lite extra trevligt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar