tisdag 31 mars 2015

Fokus på rätt saker


Den osminkade sanningen en tisdagskväll som denna...

Ikväll får det bli ett kort inlägg för mig tänkta tidiga kväll igår blev inte alls tidig och jag har varit trött hela dagen. 

Idag fick jag ett sms från en kär vän i Sthlm, hon hade läst mitt inlägg igår och skickade massa kärlek i smsform. Och hon har så rätt, fokus på rätt saker och bort med den där djävulen på axeln. Han pratar dynga ändå. 
Så även om känslan finns där titt som tätt som så många andra negativa saker runt omkring en, så får ansträngningen bli att inte lägga nån fokus på det dåliga. Om man inte får bort det så får man lära sig hantera det, eller hur?!!
Så idag har jag försökt tänka på vilka fina komplimanger jag fått de senaste dagarna. 

I söndags var den en tjej som jag träffat i gymmiljö nu ett par år nu som var på mitt spinningpass. Efteråt berättade hon att hon haft ett uppehåll med träningen och haft svårt att hitta tillbaka, men kände att mitt pass verkligen hjälpte henne på rätt väg. Och avslutade med "verkligen tack för det". 
Hur gulligt var inte det av henne och hur bra fick det inte mig att må att jag hjälp någon annan i hennes träning? Underbar känsla ♥

Igår träffade jag på två B.A.B.Y-brudar på cardio walking-passet jag var på på kvällen. Båda de här tjejerna är otroligt givmilda med fina kommentarer och igår talade de om för mig hur positiv inverkan jag haft för de båda på deras cykelpass. Helt plötsligt gillar dem spinning igen. Och den ena la även till att hon tycker mina pass är helt klart de bästa. 
Vem skulle inte bli glad över sånna komplimanger? ♥

Idag hälsade jag på en kille som är stammis på mitt RPM-pass på onsdagar, som jag nu tagit mammaledigt från. Han gick förbi mig i gymmet och vi hälsa såklart varpå han sa att han verkligen kommer sakna mina pass. 
Han har ingen som helst annan relation till mig än att jag är just instruktör på ett pass han brukar gå på. Det gjorde mig så himla glad att han sa så, det hade han inte behövt göra om han verkligen inte tyckte så ♥

Så tre jättefina anledningar att vara stolt gravid istället för de dumma känslor jag haft om mig själv den senaste tiden. 
Som fina Karin kommenterade, jag skulle aldrig vara så elak mot nån annan som jag är mot mig själv. 
Så ändring på det, som sagt, kan vi inte ta bort dem känslorna så får vi lära oss hantera dem.
Med dem orden tänker jag nu krypa ner i renbäddade sängkläder. Mys ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar