onsdag 25 mars 2015

Sista passet längst fram i salen - för en period iaf :)

Ja ikväll var det alltså dags för mitt sista pass innan mammaledigheten. Jag körde inte mitt vanliga RPM-pass utan har gjort ett helt eget pass med egna låtar eftersom den förkoregraferade RPMen är för tugn för mig att instruera just nu. Mitt eget pass är minst lika jobbigt för deltagarna men kräver inte lika mycket av mig. Svårt att förklara hur men så är det iaf :)
När jag satt där så tänkte jag att jag kommer verkligen att sakna instruktörsbiten den här tiden nu. Jag är otroligt glad att jag kommit tillbaka till mig själv och vågade ta steget till att bli instruktör igen. Jag tycker det är så himla kul! 

I höst kommer jag tillbaka och hoppas på att kunna lägga till ytterligare ett koncept. Men nu är det helt och hållet egenträning som gäller. Det blir många helkroppspass och självklart kommer jag gå på cykelpass men som deltagare. 

Vad har hänt sen sist då, en halv vecka har gått och jag har hunnit bli ett helt år äldre. Igår klev jag över till den eminenta åldern 32 barre. Kände ingen direkt skillnad från när jag la mig i måndags kväll, hehe. 
Firade med en kladdkaka på jobbet annars var det inte mycket till firande, det klarade vi ju av i söndags. Fick några fina presenter i söndags och två vill jag visa upp här för er. Den första är en brösthandske som man ska ha på sig när man undersöker sina bröst efter "knölar". Jag har hört att den ska underlätta själva processen plus att jag tror att jag faktiskt kommer att göra mina självundersökningar nu när jag har den. Man ska kolla en gång i månaden och jag har inte ens kollat en gång per år. Så jäkla onödig lathet. Men nu ska det bli skillnad på det och ikväll blir det premiär :)
Är ni mina kvinnliga läsare duktiga på att undersöka brösten efter knölar? 

Det är en bekant till familjen som säljer de här brösthandskarna och hon har själv haft cancer och likaså hennes man. 
Hon har skrivit en bok som jag också önskade mig i present. Säkerligen en jättetung läsning men jag anser att man inte kan blunda för cancer längre. Man behöver vara medveten och göra dem undersökningar man kan för att upptäcka eventuella hot mot hälsan tidigt. 
Tack Marianne för de fina orden på första uppslaget ♥

När jag kom till jobbet möttes jag av en chokladask. Efter lite efterforskning så kom jag fram till att det var min kollega Sirilak som lämnat den där. Gulle henne ♥

Lagom när jag slutade jobbet så fick jag ett sms och då var det ytterligare en chokladgåva, denna gång från min underbara Hanna. 
Haha, det är härligt att ni vet vad en gravid Nina vill ha. CHOKLAD!!!!!

I måndags när jag ställde mig framför badrumsspegeln så upptäckte jag att mina ögonlock var röda. Tänkte direkt att det måste ha nåt med graviditeten att göra men det håller fortfarande inte sig och nu ser det mer ut som nån sorts eksem. Har aldrig haft det förut och jag har inte bytt ut nån produkt så det känns också konstigt att det helt plötsligt skulle komma utslag på mina ögonlock. Men men, nåt är det iaf. Tänkte köpa lite hydrokortisonsalva att smörja med och se om det försvinner. Håll tummarna för det :)


Nej nu ska jag använda min brösthandske och sen tänker jag ta min 32 åriga gravida kropp med mig under täcket. 
Godnatt på er ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar