torsdag 5 mars 2015

Mitt 2014


En något sen årssammanfattning men som man brukar säga.... Bättre sent än aldrig!

Januari
Året började i goda vänners lag i Vemdalen. Jonas, Sara, Fia, Johan och vår lilla familj vad på skidsemester tillsammans. 

Premiär för B.A.B.Y Runners Team Eskilstuna. 
Sen lite standardångest över att ha ätit konstant i typ två veckor, massa träning för att kompensera överätandet och dämpa ångesten. Haha, en helt vanlig januarimånad helt enkelt!

Februari
Årets resa till Jugge bokades tillsammans med mamma och pappa. Finalen av Biggest Loser 2014 spelades in och jag var på plats. Hristos stod som helt fenomenal vinnare, jösses! Två kom Sara som jag träffat igen under ett träningstillfälle i sthlm, en helt underbar tjej, så varm och go.

Träning och ännu mer träning även i februari. 

Mars
4 år tillsammans med min kärlek ♥
Emilija gick på sin livs första penicillinkur pga lunginflammation. Usch vad sjuk hon var då, när hon inte sov så grät hon konstant. Sånt gör ont i mammahjärtat. 
Jag ådrog mig mitt livs första muskelbristning. Framsida lår när jag reste mig upp från en pilatesboll på mitt och Mickes lunchpass på brandstation. Då kände jag mig gammal kan jag säga. 

April
Löpning och åter löpning, det var hårdträning inför Vår Ruset. 
Vi firade en underbar påsk i Sthlm, en natt på hotell då Emilija sov hos Ella sen en natt hos Ella för härligt umgänge. 
Påbörjade en ganska hård diet som skulle pågå i 5-6 veckor. Peppad till tänderna!

Maj
Ja jäklar ja, maj var en händelserik månad. Det började med lite tråkigheter då jag och en vän gled ifrån varandra från den ena dagen till den andra. Sånt är aldrig roligt men ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. 
Men sen vände det och jag klarade av tre större mål jag satt upp för mig själv. 
1. Tough Viking!!!!!!!! Mitt livs första och sista men otroligt kul att ha klarat av en sån hinderbana. 
2. Personbästa på 5km, målet var under 30 minuter på Vår Ruset och jag sprang på 27 nånting. Weeeeeiiihooooo!
3. Klara av att jogga en mil utan att stanna av och det klarade jag tillsammans med min otroligt betydelsefulla vän och kollega Micke. 
Inte illa pinkat Nina, jag blir till och med lite stolt så här nästan ett år senare när jag sitter här och skriver :)
Allt detta firade jag med en veckas semester på Sicilien, hehe.

Juni
Juni bestod av sjukt mycket träning, hård och härlig träning. Å-loppet är ändå det som var pricken över i´t. Jag klarade ytterligare ett mål och det var att springa milen under timmen.
Massa träning som sagt och massa skoj, uteserveringar, utgång på Golden Hits i Sthlm och umgänge med härliga vänner. Älskar sommaren!

Juli 
En natt på slottet med familjen, eller iaf en natt på Grand Hotell Saltsjöbaden. Verkligen en 
jättemysig dag, kväll och natt. Älskar att både jag och Damir gillar att dra iväg så där bara över två dagar. 
Fortsätt sommarhäng med vänner.
Och i slutet av juli reste vi ner till huset i Sarajevo. 

Augusti
Vi startade augusti i Montenegro, ett helt underbart semesterland. Mycket bättre än Kroatien, samma kust, samma underbara vatten och 3 gånger så billigt. Dit kommer vi garanterat att åka tillbaka. Damirs morbror jobbar som chef på en reseagentur som har resor just dit, så det känns som vi kan få bra tips när vi vill dit igen. 
Jag fick erbjudandet att leda ett träningspass för ToppHälsas läsare i Haga Forum, Stockholm. Kombinerade det passet med att träffa B.A.B.Y´s grundare Malin Nylén för ett träningspass och häng hela dagen. Väldigt trevligt!
Blodomloppet blev årets fjärde lopp och mil nummer tre i ordningen. Var sjukt imponerad av mig själv att jag orkade det efter sommarsemestern. 

September
Tecknade medlemsskap på nyöppnade Nordic Wellness. Från gym till gruppträning igen, riktigt. kul!
Inspirationsdag och teambuilding med alla initiativtagare i B.A.B.Y Runners Team Sverige. Bland annat ett träningspass med Blossom Tainton. Ett väldigt annorlunda pass men väldigt roligt. 

Mitt fjärde lopp för året blev Topploppet och även där sprang jag en mil. Haha, tänk att det blev en joggare av mig också, hade jag aldrig någonsin trott på om nån sagt det till mig för några år sen. 

Oktober
Det första jag tänker på med oktober är helt klart TJURRUSET. Vilket jäkla lopp alltså, en mil terräng och helt jäkla galen terräng också. Haha, men sjukt kul.
Jag fick mitt livs första Dagens Ros i Eskilstuna Kuriren ♥
Och inte bara dagens ros utan jag fick massor med rosor från alla underbara B.A.B.Y-tjejer

Emilija fyllde 3 år och självklart var det kalas här hemma. Jag och Hanna bestämde oss för att ta en sista minutenresa till värmen. Playa Real på Teneriffa blev det och nedräkningen kändes oändlig. 

November
Grundutbildning i RPM i Stockholm. Två dagar på en spinningcykel, min stackars rumpa gillade det inte. Efter första dagen var jag inte godkänd och fick sagt till mig att jag skulle behöva ta ett stort steg framåt under dag två för att bli godkänd i grundutbildningen. Oh yes I did! Haha, så sjukt stolt över mig själv att jag klarade det. 
Plussade på graviditetsstickan +
Sen bar det av till Kanarieholmarna med min fina vän Hanna. Det blev en vecka full med sol och vila. Vi gick och la oss före 22 varje kväll, det var så himla skönt och så himla välbehövligt. Jag var inne i den värsta tröttperioden i och med graviditeten så resan kunde inte ha kommit lägligare. 

December
Gravid, gravid, gravid. Jag vet faktiskt inte så mycket mer den här månaden. Haha eller jo för tusan. Jag och Damir njöt ju av vår årliga julklapp med Grand Hotell och Reisen kök & Bar. Den julklappen är helt oslagbar. 
Vi anordnade Vinterloppet med B.A.B.Y Runners Team Eskilstuna och sen avslutade vi december i Bydalen med härliga vänner. Haha, vi inledde alltså året i fjällen och avslutade året i fjällen. Hoppas vi är i fjällen även näste årsskifte, jag gillar det verkligen :)

Ett händelserikt 2014 och 2015 är redan i full gång, det är bara tuta och köra helt enkelt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar