onsdag 4 april 2012

Remiss

Läkaren trodde inte det var nån fara alls. Han hade en teori om att det var broskbildning på bröstbenet eller en inflammation i muskeln. Men han skickade mig vidare till röntgen och så småningom ska jag även göra ett ultraljud.
Känner mig lite lugnare nu iaf, hoppas den minskar och försvinner av sig själv snart. Jag skulle få vänta två veckor på resultaten från röntgen. Och jag som bara ÄLSKAR att vänta... Suck!
Lillskrutt charmade iaf personalen på Radiologen. Hon fick ju inte vara i samma rum som mig när de tog bilderna så de tog med henne in bakom en skiljevägg. När jag klätt på mig igen och gick in dit dem var så var hon omringad av både läkare och sköterskor. Haha, hon är så underbar denna där. Hon babblade loss med dem allihop.

I och med alla turer hit och dit så har jag nog gått närmare två mil idag. Först i morse innan jag visste om att jag skulle på läkarbesök så tog jag ju min vanliga powerwalk. Tog en extra lång tur idag eftersom jag har ett hårt mål till nästa fredag. Så en runda på ca 7 km. Sen blev det en promenad till Vårdcentralen och hem igen. Sen en promenad till sjukhuset och hem igen.
Mina planer på att köra cardio idag ändrade jag rätt snabbt till ett ryggpass istället.

Nu är det iaf bara att hålla tummarna i dessa två veckorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar