fredag 20 april 2012

vägen tillbaka - 12 veckor

Nuvarande vikt: 79,8 kg
Startvikt 26/10: 102 kg
Viktminskning: 22,2 kg
Viktminskning diet: 10,2 kg

Kvar till slutmål 75kg: 4,8 kg

Jag kan faktiskt inte ens beskriva känslan av att ha en 7a först när jag ställer mig på vågen. Det känns helt ofattbart. ÄNTLIGEN!!!!

6 kg kvar på vågen, 8 veckor kvar på dieten och jag börjar äntligen se ett slut på detta. Det är hårt, det är sjukt jävla tufft, men det går bara man vill. Det är så himla värt det. Varje fredag när jag får skriva in ett bra resultat så är det verkligen värt det.
Men det är verkligen inte "bara". Det krävs tålamod och ett hårt jävla pannben. Imorse snöade det, eller det var snöblandat och det öste ner. Jag har inte vilat på två veckor och kroppen är helt slut. Skrutt gillar inte att åka vagn med regnskyddet eftersom hon inte ser så mycket då. Så allt talade emot att jag skulle ut idag. Jag bestämde mig för att OM det var en bra vikt i morse så skulle jag skippa promenaden. Vågen visade 80,2 kg. Där kom pannbenet in, jag vet att om jag går så minskar jag några decimaler iaf. Så på med regnkläder och ut. Skrutt gapade halva vägen och det rann om mig när jag kom hem. Men ja, det räckte för att gå ner under 80. Och det är som sagt SÅ VÄRT DET.

Jag hoppas att jag kan inspirera nån av er läsare genom mina träningsinlägg. Ni som hängt här ett tag vet ju hur jag funkar och ni ser ni svart på vitt att det går fan.

Men som sagt, det krävs ett jävla jobb. Så här har veckans träning sett ut:

Fredag: Powerwalk och ben med PT
Lördag: Powerwalk 1 mil
Söndag: Powerwalk och bröst, axlar, tc + 10 intervaller
Måndag: Powerwalk och spinning 60
Tisdag: Powerwalk 1 mil och ben
Onsdag: Powerwalk och rygg, bc + 10 intervaller
Torsdag: Powerwalk och jogg/gång

Det är bara bita ihop nu sista 8 veckorna. KÖR BARA KÖR!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar