tisdag 14 maj 2013

1+9km i spåret - CHECK!

Idag var det löpning på Mårtens schema :) Har lite träningsvärk från gårdagens pass men hade ändå en bra känsla när jag drog iväg till spåret. Värmde upp ordentligt, fuskar aldrig med uppvärmningen nu när höften bevisat att den funkar bara den är varm.
Under uppvärmningen så gjorde jag upp min plan:
1. Gula spåret - 5km
2. Blå spåret - 1,25km
3. Röda spåret - 2,5km
OM jag orkade skulle jag avsluta med antingen 2,5 eller 1,25 beroende på hur det kändes. Det blev det blå spåret...
4. Blå spåret - 1,25km
Om jag tar bort ca 1km uppvärmning så sprang jag enligt spårkartan 9km men enligt Endomondo 8km. Jag går på spårkartan, hehe.
SJUKT NÖJD!
Tiden är ju fortfarande ingen höjdare, men förutom att jag springer långsamt så får jag faktiskt skylla lite på regnet, blöta rötter, stubbar, en liten snabb stretch av benen och några omkullvälta träd över spåret. Men ja, det blir nog inte så många minuter jag kan skylla ifrån mig, jag är helt enkelt inte speciellt snabb. Haha, men målet är att ta mig runt milen oavsett vilken tid det blir. Så jag är som sagt sjukt nöjd. De två senaste rundorna har ju varit 7-8km och det gör mig väldigt glad och förhoppningsfull inför Å-varvet om några veckor. 
 
 
Imorn är det styrkepass B i min utmaning (Mårtens schema). Fasar redan för utfallen!
 
Har lyckats hålla 1300 kcal hela förra veckan och de två dagarna denna vecka, med undantag för i fredags när jag hade tjejmiddagen här hemma. Det känns att det tajtas till lite i kroppen och både midjan och låren känns redan bättre.
 
Peppad och glad att jag hittade den här utmaningen. Den kom alldeles perfekt i tiden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar