tisdag 28 maj 2013

Den som spar han har :)



Tisdag idag och en riktig toppendag när det gäller både träning och kost. Har inte känt mig varken hungrig eller sötsugen, så då klassas dagen som en bra dag :)
 
Körde ett styrkepass idag, varmt som i bastun men det är bara att bita ihop. Alla är lika svettiga på gymmet nu så man är iaf inte ensam om att vara sjöblöt.
 
Idag ändrade jag några övningar i passet, orkade inte ta fram stång och hantlar så jag improviserade lite. Dessa övningar körde jag idag:
Benspark x15
Upphopp x15
Utfallsgång ca 20steg
Baksida lår på bollen x15
Plankan med olika benrörelser ca 1 minut
Stå på alla fyra och zickzack hoppa med benen x20
Bålrotation med boll x20
Superman x20
Situps x40
Ryggresningar x15
Sneda maglyft i ryggresningsmaskinen x12

Denna cirkel körde jag 4 gånger och vilar bara när en cirkel är klar. Alltså från ena övningen till den andra. Kan säga att utfallen efter benspark och upphopp kändes laaaaaaaaaaagom i benen. Fy tusan!


Idag tog jag en efterträningsbild. Lillskruttan flexar armen lite hon också, haha!


När jag sköter kosten som jag ska, äter rent och bra, så har jag massor med kalorier kvar till kvällen. Idag var en sån dag. Så det blev en riktigt gourmetmiddag för mig ikväll.
Middagen innehöll lika många kalorier som frukost, mellis, lunch och mellis tillsammans :)

Klarade mig med 15 kcal, haha!

 
I frukosten lägger jag även mitt förmiddagsmellanmål.
Lunch är lunch, middag är middag.
Snacks/Annat är mitt mellanmål på eftermiddagen.
 
 
Är sugen att ställa mig på vågen snart igen. Kanske redan imorn, vi får se hur känslan är när jag vaknar. Ibland tänker jag att jag ska väga mig och så vaknar jag och är så törstig att jag inte kommer ihåg vägningen förs jag redan druckit vatten. Och då vill jag inte väga mig för vattnet syns direkt på vågen. Men men, kanske imorn som sagt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar