torsdag 13 juni 2013

Är jag tillräckligt smal?

Här om dan hörde jag en sak som det nog inte var tänkt att jag skulle höra. Nån pratade med en annan om att det är så sjukt hur "vissa" personer lägger upp bilder på sin kropp när man inte ens är speciellt tränad.

Jag tog åt mig, sa ju självklart ingenting, men det kändes tråkigt och jag tog åt mig. Tänkte att dem har rätt. Att det är fjantigt av mig att lägga upp bilder på en kropp som helt i ärlighetens namn inte är jättefit. Bla bla bla bla....

Sen tänkte jag att dem har fan jävligt fel! Vem säger att jag inte har en rätt hyffsad kropp? Är sanningen det dem säger? Är det dem som avgör om jag är tillräckligt tränad för att lägga upp bilder på min kropp?
Det beror ju för tusan på vem man jämför sig med. Jag har många förbilder inom träningen och självklart önskar jag att jag snabbt som tusan kunde se lika dan ut som dem.




Men dem är dem och jag är jag. De får vara mina förebilder så håller jag mina jämförelser för mig själv istället. Jämfört med för några år sen så är jag faktiskt jävligt tränad. Skillnaden är enorm!



 
 
Så just därför tänker jag fortsätta ta bilder på mig själv när jag har mina bra dagar och känner mig i grym form. För jämfört med hur jag har mått förut när jag tagit bilder på mig själv så är känslan nu SÅ JÄVLA MYCKET BÄTTRE.












 

7 kommentarer:

  1. Kör bara kör Ninis! Bra kämpat börjar se bra ut! :-)

    SvaraRadera
  2. Usch! Klart du ska lägga ut bilder! Du inspirerar med dina bilder och du har verkligen blivit smal! Hur många har egentligen "perfekta" kroppen o kan lägga ut bilder då? Och vem säger att inte din kropp är perfekt på sitt vis! Tycker du ska vara stolt o fortsätta lägga ut bilder! Du är grym o gör ett superjobb! :) / M

    SvaraRadera
  3. Men fina Nina du ska lägga upp miljoner bilder på dig själv! Du gör ju just nu en grym resa och den ska du va stolt över! Gud vad tråkig världen vore om vi såg likadana ut! Nej fortsätt precis som du gör! Megastor kram

    SvaraRadera