lördag 22 juni 2013

En härlig midsommar

Igår var en riktigt härlig dag, vilket underbart väder vi hade. Och precis som sig bör på en svensk midsommar så kom det även lite regn. Hos oss tajmade regnet lagom in dansen runt midsommarstången. Men det var bara lite dugg, så det gjorde absolut ingenting.
Jag och Emilija dansade runt stången, så himla mysigt att få uppleva sånna där saker igen med sin dotter :)

Men vi började vår midsommar hemma på balkongen med lite frukost. Bästa målet på dagen :)


Sen vidare till lekparken. Emilija är ju som absolut piggast på förmiddagen så det är bara passa på att leka av sig då.


Inpackade i hissen på väg till syster och Thomas för midsommarfirande i Grundby.

Bitmärkena var lite fulare igår men idag är dem bättre igen. Jag tror hon hade rivit på dem i torsdags på dagis så de blev lite irriterade. Men som sagt, nu är dem iaf lite bättre. Men jag hoppas verkligen att det inte bli några ärr av dem. Inte så skoj för henne att ha ärr på kinden resten av livet.

Min lilla midsommartjej ♥


Nu ska vi strax bege oss till Arlanda för att lämna av skruttas. Hon flyger ner med sin farmor, farfar och farbror. Det känns helt ärligt skitjobbigt att lämna bort henne och sen åka hem med tomt baksäte. Böööööh, känslig som fan idag. Jag kommer bombis börja tjura när vi säger hejdå. Även om det bara är några dagar tills vi träffar henne igen, så känns det väldigt jobbigt. Samtidigt ska det ju bli kul med en bilsemester bara jag och Damir ensamma. Onsdag kväll beräknar vi att vara framme i Sarajevo. Imorn stannar vi till hos Anso och Holm i Malmö, det ska bli väldigt kul att ses igen. Det var många år sen sist.
Sen drar vi över Öresundsbron och gör Danmark på två timmar, färjan från Rödby till Puttgarden. Sen Tyskland med stopp i Rothenburg som ligger längs Den Romantiska vägen. Sen vidare in i Österrike där vi stannar i Salzburg och ska försöka hinna med att tur till världens största isgrotta.
Sen drar vi sista biten genom Slovenien, Kroatien och Bosnien sista dagen.
Det ska bli så himla härligt!


Så bloggandet kommer ligga nere nu i några veckor. Jag kommer dock att skriva inlägg off-line som jag uppdaterar sen när vi har internet igen. Och när vi kommer hem igen så sätter jag igång med min träning igen. Jag ska som sagt få hjälp med både kost och träning. Även om man vet hur man ska göra så är det ändå lättare att göra det när man får hjälp. Nån som pushar och hjälper en, peppar en när man är lite off. Det kommer bli kanon!


Så glad sommar på er (första halvan iaf) så ses vi i slutet av juli igen ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar